Hindoestaanse trouwfotograaf – Buiten bruiloft Rajshri & Rakesh

Als hindoestaanse trouwfotograaf krijg ik echt kippevel van dit soort reacties… Maar dan besef ik ook al weer waar ik dit werk voor doe 🙂

”Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemig Ashvin wat heb je nu weer gedaan??? Dit is toch niet normaal joh! Zo mooi!!! Die muziek ook! De volgorde van de foto’s… Potverredorie…. Ik krijg gewoon kippenvel! Het gevoel wat het samen bij elkaar oproept is geeft gewoon precies weer hoe de sfeer op die dag was… Zo intiem en emotioneel… Pfff… Echt petje af…. Wow… Ik ben gewoon even stil… Dat krijgen niet veel mensen voor elkaar…:$

Ik wil je echt niet meer lastigvallen, ik voel mij echt een stalker…:$ Maar ik wil alleen zeggen dat die foto’s ZOOOO fantastisch zijn! Ik kan niet eens meer werken, ik ben alleen foto’s aan het kijken… Je bent echt verdomd goed in wat je doet. Dank je wel voor alles :D”

Soms heb je van die klanten die heel lang bij je blijven! Bij Rajshri en Rakesh begin dit al jaren geleden! Dit bruidspaar had mij namelijk al heel lang geleden geboekt! Zeker 2 jaar voor hun bruiloft.

En dat is een eer! Tegelijkertijd wist ik ook wel dat dit een supervette bruiloft zou worden. Want zeg eerlijk! HOE tof moet je bruiloft wel niet worden als je er al 2 jaar van te voren mee bezig bent!

Rajshri en Rakesh zouden 2x groot trouwen. Een keer op zijn hindoestaans en een keer op wettelijke wijze.
Deze hindoestaanse bruiloft (Vivaah) zou een hele bijzondere zijn. Deze zou namelijk buiten plaatsvinden! Rajshri en Rakesh zijn mijn eerste klanten die buiten zouden gaan trouwen in een prachtig omgeving, omringd door strand en bos in Noordwijkerhout.
De bruiloft zelf was er echt een waar wij van houden! Alle facetten van fotografie kwamen hier aan de orde! Prachtige journalistieke momenten, mooie buitenshoot locaties, details, indrukwekkende styling, prachtige portretten en natuurlijk ook veel mooie emotie!

Wat mij het meeste opviel bij deze bruiloft was de familie solidariteit! De warmte die deze familie met elkaar hadden voelde je gewoon van kilometers ver. Dit zorgde voor een hele ontspannen en gemoedelijke spanning.
Dit is een bruidspaar waar ik in de loop der tijd zo een goede band mee hebt gekregen dat ik ze geen klanten meer kan noemen maar vrienden! Op dit moment hebben we nog dagelijks contact en ben ik net begonnen met het bewerken van de wettelijke bruiloft.

Meerdere mensen hadden al op mijn facebook page een aantal sneak previews gezien en vroegen zich af wanneer de blog online zou komen. Dat was nog al een opgave. Wij hadden ruim 600 foto’s gemaakt die bijna allemaal blogwaardig waren. Bij de eerste selectie had ik 200 foto’s. Dat was teveel! Bij de tweede selectie nog steeds 100 foto’s. En ook dat waren er te veel want ik wilde er max 30 bloggen.
Inmiddels zijn het er 60 geworden maar voor de liefhebbers die nog meer foto’s willen zien, check de slideshow onderin met meer den 100 foto’s!

 

Hindoestaanse trouwfotograaf totaalfotografie
Hindoestaanse trouwfotograaf totaalfotografieHindoestaanse bruidsfotograaf totaalfotografieHindoestaanse trouwfotograaf totaalfotografieHindoestaanse bruidsfotograaf totaalfotografieHindoestaanse trouwfotograaf totaalfotografieHindoestaanse bruidsfotograaf totaalfotografieHindoestaanse trouwfotograaf totaalfotografieHindoestaanse trouwfotograaf totaalfotografieHindoestaanse trouwfotograaf totaalfotografieHindoestaanse trouwfotograaf totaalfotografieHindoestaanse trouwfotograaf totaalfotografieHindoestaanse trouwfotograaf totaalfotografieHindoestaanse trouwfotograaf totaalfotografieHindoestaanse trouwfotograaf totaalfotografieHindoestaanse trouwfotograaf totaalfotografieHindoestaanse trouwfotograaf totaalfotografieHindoestaanse trouwfotograaf totaalfotografieHindoestaanse bruidsfotograaf totaalfotografieHindoestaanse bruidsfotograaf totaalfotografieHindoestaanse bruidsfotograaf totaalfotografieHindoestaanse bruidsfotograaf totaalfotografieHindoestaanse bruidsfotograaf totaalfotografieHindoestaanse bruidsfotograaf totaalfotografieHindoestaanse bruidsfotograaf totaalfotografieHindoestaanse bruidsfotograaf totaalfotografieHindoestaanse bruidsfotograaf totaalfotografieHindoestaanse trouwfotograaf totaalfotografieHindoestaanse trouwfotograaf totaalfotografieHindoestaanse trouwfotograaf totaalfotografieHindoestaanse trouwfotograaf totaalfotografieHindoestaanse trouwfotograaf totaalfotografieHindoestaanse trouwfotograaf totaalfotografievivaahvivaahHindoestaanse trouwfotograaf totaalfotografievivaahvivaahvivaahvivaahvivaahvivaahvivaahvivaahHindoestaanse bruidsfotograaf totaalfotografieHindoestaanse bruidsfotograaf totaalfotografieHindoestaanse bruidsfotograaf totaalfotografieHindoestaanse bruidsfotograaf totaalfotografie

Hindoestaanse bruidsfotograaf totaalfotografieHindoestaanse bruidsfotograaf totaalfotografieHindoestaanse bruidsfotograaf totaalfotografieHindoestaanse bruidsfotograaf totaalfotografieHindoestaanse bruidsfotograaf totaalfotografie

vivaah sanskaar bidai totaalfotografie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOG MEER ZIEN?

Check dan deze slideshow met meer dan 100 foto’s van deze bruiloft! Vergeet niet het filmpje op 1080 te zetten voor een betere kwaliteit:

Fotograaf: TOTAALFOTOGRAFIE Ashvin & Sunny
Videograaf: Sarbast
Visagie: Naghmana
Henna: Love Henna
Styling: Yourwedding creators
Muziek bruiloft: Ashiq Brothers
Muziek slideshow: Ashwin Boedhoe
Locatie: Noordwijkerhout
Weddingplanner: Laxmi Falli

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.