Hindoestaanse fusion bruiloft | Bruidsfotografie in Purmerend

Fusion bruiloften! Een term die onlangs door Weddingplanner Renate is geïntroduceerd. Fusion bruiloften zijn eigenlijk bruiloften die gemixt zijn met verschillende culturen. Zo was ook de bruiloft van Chantal & Phuoc ook een echte fusion bruiloft.

Chantal is half Nederlands en half Hindoestaans en Phuoc is Vietnamees. Een hele bijzondere combinatie die ik nog niet eerder heb meegemaakt.
Chantal en Phuoc hebben mij lang geleden al geboekt. Namelijk op 11 april 2012 😀
Wij hadden al direct een klik waardoor ik echt zin had in deze bruiloft. Helaas voor mij moest ik hier twee jaar op wachten. Maar dit was het wachten waard. Wat een supertoffe bruiloft was dit!

De bruiloft en bruidsfotografie vond plaats in Purmerend, zaal Concordia. Een week voor de bruiloft hebben een aantal fotografen mij al voorbereid op de locatie. Het is een mooie locatie maar de belichting was redelijk moeilijk. Waar ik normaal bijna alles met een 24-70 lens van Canon doe, gebruikte ik dan weer old skool mijn vaste lichtsterke Canon 24 1.4L, 35 1.4L, 50 1.2L en 85 1.2L lens. Om eerlijk te zijn gebruik ik deze lenzen al zeker een half jaar niet meer, maar wat een beleving was het weer om een bruiloft met primes te fotograferen.

In verband met de grote files door de wegwerkzaamheden, was ik hier al ruim op tijd aanwezig. Ik vond het bijzonder dat de ooms van Chantal (die de Maroh aan het opbouwen waren) mij herkende van andere bruiloften. Ik heb een ontzettende lol gehad met deze heren. Na een vertraging arriveerde Phuoc. Het was bijzonder om te zien hoe een Vietnamees in indiase kledij uit stapte. Terwijl ik mijn foto’s maakte en cameraman Naveen Kalloe van Weddinghighlights filmde, stroomde de familie ook langzaam binnen.

Ik vond het tof om te zien dat de catering (Treats & Bites) aanwezig was. Dit was voor mij apart daar ik een aantal weken hiervoor de bruiloft van een van deze dames had gefotograferen. Namelijk die van Shadena.
De bruiloft zelf ging heel ontspannen en voor wij het wisten was de ceremonie al weer klaar. Uiteindelijk heb ik met dit geweldig bruidspaar nog even snel een paar foto’s buiten gemaakt en toen was het alweer tijd om flink te feesten met niemand minder dan de beste DJ’s uit Nederland, namelijk DJ Swing.

Het bijzondere van dit bruidspaar is dat zij een week na deze bruiloft ook nog voor de kerk zijn getrouwd. Nieuwsgierig naar deze bijzondere serie? Hou dan mijn site in de gaten.

Fusion bruiloft hindoestaansFusion bruiloft hindoestaansFusion bruiloft hindoestaansFusion bruiloft hindoestaansFusion bruiloft hindoestaansBruidsfotografie PurmerendBruidsfotografie PurmerendBruidsfotografie PurmerendBruidsfotografie PurmerendBruidsfotografie Purmerendbruiloft hindoestaans

 

Zaal: Concordia Purmerend
Visagie: NB
Videografie: Naveen Kalloe / Weddinghighlights
Catering: Treats & Bites
Dj: Dj Swing

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.