Hindoestaanse bruiloft in Rotterdam en Den Haag

De bruiloft van Jesse en Nandini

Wowww!

2023 was voor ons echt een geweldig jaar met bruiloften. Ondanks wij meer bruiloften hebben gefotografeerd dan eigenlijk de bedoeling was en daarmee nog steeds bruiloften aan het editten zijn van de bruiloften 2023 en de eerste bruiloften van 2024 al begonnen zijn, moest ik deze serie met jullie delen.

Nandini en Jesse zijn volgens de hindoeritus in Den Haag getrouwd en een week daarna nog een keer volgens de wet in Rotterdam (huwelijksreceptie). De bruiloften vonden plaats in twee prachtige locaties, Zichtenburg en The Crown. Met name The Crown is een trouwlocatie waar ik als Hindoestaanse bruidsfotograaf graag kom om dit soort Hindoestaanse bruiloften te fotograferen.

De zaal is groot, licht en voor onze fotografie stijl prachtig sfeervol. Trouwzaal Zichtenburg is daarentegen kleiner, maar sinds het opgeknapt is doet deze zaal kwa sfeer niet onder dan de andere grotere zalen.

Nandini en Jesse hebben mij geboekt via de zus van Jesse, namelijk Reshma. Een betere ceremonie meester hadden zij zich niet kunnen wensen. Alles was tot in de puntjes geregeld en ook de entourage zag er prachtig uit. Iedereen was waanzinnig mooi gekleed.
Ook voor ons was alles fantastisch goed geregeld en dat is fijn. Want bruidsfotografen worden op zo een drukke bruiloft vaak vergeten, maar niet bij deze. Bruiloften als deze maakt ons werk leuker, gemakkelijker en vooral ook gezelliger.

Vanaf het begin van onze kennismaking hadden mijn secondsshooters en ik al direct een klik met het bruidspaar. Dit werd ook sterker naar mate de bruiloften dichterbij kwamen. 

Wat het nog leuker maakte was dat wij nog een aantal van onze oudere bruidsparen tegen kwamen. Superleuk om sommige stellen na een paar jaar weer te zien. 

Wij hebben deze bruiloft als geweldig ervaren en zouden vaker dit soort sfeervolle bruiloften willen fotograferen. Bruiloften waarbij alles tot op het puntje geregeld is. Heerlijk gewoon. 

Het was voor ons dan ook een eer om zowel de Hindoestaanse bruiloft als wettelijke bruiloft van dit stel te fotograferen.

De Hindoestaanse bruiloft ofwel Vivah

De wettelijke bruiloft

Home » Portfolio & Blog » Hindoestaanse bruiloft in Rotterdam en Den Haag