Genomineerd voor de Bruidsfoto award 2016 en 2x ISPWP award

Wowww wat een begin van 2016! Ik heb wederom awards en nominaties ontvangen!

Als eerste heb ik 2x een ISPWP award ontvangen. ISPWP staat voor The International Society of Professional Wedding Photographers. Hier kan je zien welke fotografen de beste van de wereld zijn. Ik ben superblij dat een van mijn favoriete foto’s geselecteerd is op de 5 plek in de wereldrang lijst! En dit is de fotografen federatie waar 1000-den fotografen wereldwijd bij zijn aangesloten.

De ISPWP is voor mij een enorme bron om inspiratie op te doen voor mijn werk. Inmiddels heb ik hier al 4 prijzen gewonnen. De ISPWP is in tegenstelling tot vele andere award instanties erg kritisch met het toe laten van leden. Zo moeten ervaren zijn, talent hebben, professioneel zijn. Dit wordt getoetst door een review van minimaal 50 bruiloften. Daarnaast moet je een ISPWP sponsor of vier referenties kunnen aangeven. Dit is dan ook de reden dat veel fotografen niet worden toe gelaten tot de ISPWP. Ik vind het een eer dat ik hierbij ben aangesloten en nog awards win! Deze keer met de foto van de bruid Cherryl en haar moeder Karmelita en de openingsdans van Rajshri en Rakesh.

Jullie kunnen je dan ook goed voorstellen dat ik na deze awards flink feest gevierd heb!!

Het feest gaat verder want ik ben dit jaar voor de 4e keer op een rij genomineerd voor de Bruidsfoto Award. Dit jaar had ik voor de Bruidsfoto Award 2016 niet zo veel foto’s ingestuurd. De foto’s die ik ingestuurd had waren wel de foto’s waar ik compleet achter sta.
De eerste foto is een foto waarbij het bruidsmeisje haar favoriete tante voor het eerste moment ziet. De 2e foto is er wederom een uit de serie van Rajshri en Rakesh. Dit was haar fantastische boeket welke gemaakt is door de bekende Susanne Hyams.

Het leuke van de Bruidsfoto Award 2016 of wel BFA2016 is dat iedereen kan meestemmen en zelfs dikke prijzen winnen als bijvoorbeeld een mooie Canon spiegelreflex camera. Ik zou het dan ook supervinden als jullie op mijn foto’s zouden stemmen!

 

bruidsfoto award 2016ispwp awardispwp award

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.