Fusion wedding – Gemixte bruiloft Vietnamees & Hindoestaans

Man wat keek ik uit naar deze dag, het kerkelijk huwelijk van Chantal & Phuoc. Chantal is half Nederlands en half Hindoestaans, Phuoc van Vietnamese afkomst en het beloofde een multi-culturele ‘ fusion’  bruiloft te worden. Een week eerder mocht ik als bruidsfotograaf hun Hindoestaanse bruiloft vastleggen, deze serie kan je hier zien.

De dag begon voor mij bij de Koepelkerk in Hoorn. Samen met weddingplanner Renate Badloe van Classy Affairs nam ik de dag door en werd al gauw naar buiten geroepen. Ik hoorde een bruut geronk en daar kwam Chantal aan in een dikke supersnelle Audi S8. Ze zag er beeldschoon uit. Nu was het afwachten op Phuoc en ook hij kwam in een dikke auto; een brute Lexus. Deze mensen hebben smaak!

De ceremonie was prachtig en emotioneel. Verder moet ik zeggen dat ik zwaar onder de indruk was van de Koepelkerk, wat is dit een prachtige kerk.

Na de ceremonie maakten we nog wat foto’s in Hoorn. Dit onder andere in de haven samen met cameraman Naveen Kalloe. Na de shoot vertrokken we naar De Koning in Amsterdam. Voor mij bekend terrein daar ik hier soms wekelijks een bruiloft heb. Tevens één van de mooiste zalen in Amsterdam en wederom prachtig gedecoreerd met ditmaal roze elementen.

Met twee culturen die beiden van lekker eten houden moest er vast een goed buffet zijn. Nou mijn dag kon niet meer stuk; van saoto soep en peking eend tot Vietnamese snacks en Burger King voor de kids, heerlijk! Tijdens het eten startte een ritueel dat ik nog niet eerder had gezien. Het bruidspaar ging persoonlijk langs iedere tafel om te toasten met hun gasten, een Vietnamese traditie. Als je denkt dat Hindoestanen een drankje lusten  moet je Vietnamezen een keer meemaken.

Hierna werd de prachtige bruidstaart aangesneden een dessert buffet gepresenteerd. Na een romantische eerste dans opende de geweldige band La Fiesta de feestavond. Naar mijn mening één van de beste muziek formaties in de scene. Wat was dit een gezellige bruiloft en ik vond het bijzonder om te zien hoe drie culturen samenkwamen. Check de foto’s van deze prachtige  fusion wedding en laat als je wilt een bericht achter 🙂

 

 

Fusion wedding gemixte stel hindoestaans en vietnameesFusion wedding gemixte stel hindoestaans en vietnameesFusion wedding gemixte stel hindoestaans en vietnameesFusion wedding gemixte stel hindoestaans en vietnameesbruidsfotograaf trouwfotograafbruidsfotograaf trouwfotograafbruidsfotograaf trouwfotograafbruidsfotograaf trouwfotograafbruidsfotograaf trouwfotograaf

Locatie: Koepelkerk te Hoorn en Zalencentrum de Koning
Weddingplanner: Classy Affairs
Taart: Sharon Battja
Trouwauto: Audi S8
Band: La Fiesta

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.