Fort Sabina – Buiten bruiloft van Coby en René

In september mocht ik de supervette bruiloft van Coby en René fotograferen. Voor mij was dit een fantastische maand. Ik hou van buiten-bruiloften en had er al diverse gehad in September. Ook de bruiloft van Coby en René zou buiten plaatsvinden en nog wel op de te vette locatie, Fort Sabina in Heijningen. Een plek waar ik nog nooit eerder van had gehoord.

Coby verbleef de dag voor het huwelijk in het huis van haar ouders. Voor mij was dit ook de plek om te starten. Coby zat nog rustig in de visagie en in tussen dronken mijn second shooter Sunny en ik nog een kopje thee met haar ouders.
De visagist was nauwelijks klaar en René arriveerde al in een prachtige rode trouwauto. Ik weet niet meer wat voor merk dit was maar volgens mij was het een MG.

René werkt zelf in het dagelijkse leven op een Shovel. Zijn werk gever had nog kunnen regelen dat de Shovel ook nog even langs kwam. Voor het bruidspaar was dit al een geweldige start.

Na de first look hebben we nog wat foto’s gemaakt en daarna was het tijd om naar de volgende locatie te gaan. Dit was de locatie Fort Sabina. Hier zouden zowel de ceremonie, als het diner en feest plaatsvinden.

De ceremonie was een hele bijzondere. Dit was namelijk een dubbele ceremonie. Binnen in het gebouw vond het eerste gedeelte in besloten kring plaats. Intussen werd de trouwlocatie buiten opgebouwd en vond er een tweede ceremonie plaats. Dit was een prachtige ceremonie in een supermooie locatie.
Na de ceremonie hebben we nog wat familie foto’s gemaakt en daarna was het al weer tijd voor het diner! Ook wij fotografen werden niet vergeten en mochten genieten van de overheerlijke maaltijden.

Na het eten was er nog wat tijd om te ontspannen en kort daarna kwamen de avond gasten al aan. Intussen ging het bruidspaar met ons mee voor nog wat foto’s. En ik schrok toen wij terug kwamen… De oh zo rustige locatie veranderde in een geweldige drukke feest locatie, compleet met DJ en al!

Voor mij was dit weer een supertoffe bruiloft. Ik heb weer een locatie mogen zien die ik nog nooit eerder had bezocht en weer heel veel superleuke mensen ontmoet! Ik kan niet wachten om aan het album te beginnen van dit prachtig bruidspaar. Bekijk de foto’s vast hier onder en als je een reactie wilt achterlaten of wens voor het bruidspaar, mag dat natuurlijk altijd.

 

Bruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort SabinaBruidsfotograaf Fort Sabina

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.