Fearless Award april 2016

Hoe vet! Mijn eerste bruidsfoto award voor 2016 is een Fearless Award!

Tegenwoordig zijn er veel trouwfoto wedstrijden. Er zijn er een paar die er uit springen waaronder Fearless en ISPWP. Dit zijn de organisaties waarbij de juryleden vaak zelf bekende grote fotografen zijn.
Fearless Photographer staat voor fotograferen die meer aandurven dan gebruikelijk. De onderstaande foto heb ik gemaakt tijdens de bruiloft van Ashvin & Tapashia. De foto is gemaakt tijdens een van de traditionele hindoe ceremonies.
Tijdens het maken van deze foto hield ik mijn camera boven het vuur. Het effect daarvan waren prachtige details van handen in combinatie met de oranje vuurgloed. Dit is niet altijd handig voor je camera maar juist met dit soort Fearless foto’s kan TOTAALFOTOGRAFIE zich onderscheiden van andere fotografen en kan je als klant er van uit gaan dat je eigen trouwserie weer een unieke trouwserie is.

Ik vind het een eer dat ik mij zelf een Fearless Photographer mag noemen en nog een grotere eer dat mijn eerste award van 2016 dan ook een Fearless Award is.  Fearless Photographers geeft een keer per jaar een intensieve workshop, genoemd de Foundation. Voor deze workshop moet je geselecteerd worden om te volgen. Deze workshop is gericht op journalistieke fotografie. In Januari heb ik deze workshop mogen volgen en zal hier binnenkort een blog over schrijven.

fearless by totaalfotografie

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.