Familie fotografie in Utrecht โ€“ Botanische Tuinen Universiteit Utrecht

Zoals sommige van jullie inmiddels weten woon ik in Vleuten. Vleuten is een klein dorpje in Utrecht. Normaliter fotografeer ik door het hele land, maar de laatste tijd heb ik steeds wat vaker opdrachten in Utrecht. En dit vind ik geweldig! Niet omdat het korter reizen is en ik langer kan uitslapen, maar juist omdat Utrecht zoveel toffe mogelijkheden heden heeft. Jullie hebben vast al wel mijn series van het Maximapark gezien, of juist van het spoorweg museum.
Een ander bekende plek is het bekende Botanische tuinen van de Universiteit van Utrecht. Absoluut een aanraden voor wie van natuur houd, een dagje wilt ontspannen of juist een vette fotoshoot wilt.

Zo ook Reshma en Bieshnoe.
Reshma heeft mij een hele lange tijd geleden al benaderd voor een loveshoot in combinatie met familie fotografie. Ze twijfelde destijds om haar tienjarige huwelijksjubileum in een zaal te vieren of juist een uitgebreide fotoshoot te laten doen. Het werd de fotoshoot. Uiteidelijk hadden wij een datum afgesproken en toen was het zo ver. Deze fotoshoot zouden wij dus bij de Botanische tuinen maken. Daar aangekomen herkende ik Bieshnoe direct. Bieshnoe ken ik namelijk van andere Utrechters wiens bruiloften ik gefotografeerd heb. We hadden direct al diverse gespreksonderwerpen waardoor het zo gezellig was dat ik bijna vergat te fotograferen.

Het was een supergezellige shoot en zelfs de kinderen hadden het naar hun zin ๐Ÿ™‚

fotografie botanische tuinen in utrechtfotografie botanische tuinen in utrechtfotografie botanische tuinen in utrechtfotografie botanische tuinen in utrechtfamilie fotograaf uit utrechtfamilie fotograaf uit utrechtfamilie fotograaf uit utrechtfamilie fotograaf uit utrechtfamilie fotograaf uit utrechtfamilieshoot in utrechtfamilieshoot in utrechtfamilieshoot in utrechtfamilieshoot in utrechtfamilieshoot in utrecht

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.