Entertainment op je bruiloft

Hoe entertain je gasten op je bruiloft

Trouwen is meer dan simpel ja zeggen tegen elkaar. Hoewel veel bruidsparen al een aardig beeld hebben van hoe hun dag er uit moet zien, zijn er ook bruidsparen die zich afvragen hoe je nu het best je gasten vermaakt op de trouwdag.

Op een trouwdag zijn er vaak vaste gebeurtenissen die normaal gesproken op elke bruiloft zich afspelen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de ceremonie bij de burgerlijke stand, eventueel de ceremonie in de kerk en de feestavond. Zeker over de entertainment tijdens de feestavond zijn er vaak veel vragen onder de bruidsparen. TOTAALFOTOGRAFIE geeft jullie enkele suggesties:

Live muziek
Muziek mag zeker tijdens de feestavond niet ontbreken. Dit kan bijvoorbeeld door het inhuren van een leuk bandje of door het regelen van een DJ. Bij het kiezen van de soort muziek is het erg belangrijk om van te voren te bepalen met welk doel je de muziek op je feestavond wilt. Is het bijvoorbeeld om een rustig achtergrond muziekje te hebben of is het de bedoeling om de voetjes van de vloer te krijgen.

Theater op je bruiloft
Een bruiloft kan snel een zeer formeel feest worden. Om ervoor te zorgen dat er toch een ontspannende en leuke sfeer ontstaat kunnen jullie zorgen voor wat theater tijdens de feestavond. Dit kan bijvoorbeeld door een theatershow te organiseren op het podium of door bijvoorbeeld theaterobers te laten serveren in plaats van de normaal gesproken zeer beleefde en nette obers. De theaterobers serveren natuurlijk jullie gasten wel maar maken hier tegelijk een leuke show van.

Entertainment voor de jonge gast
Voor de jonge gasten is een clown of goochelaar zeker leuk. Daarnaast is het denk ik belangrijk om voor de jonge gasten een aparte plek te reserveren waar ze kunnen spelen en vermaakt kunnen worden. Op deze manier hebben de oudere gasten geen omkijken naar hun kinderen en kunnen ze met een gerust hart genieten van de bruiloft.

Fotograaf of photo booth
Om de mooiste momenten en misschien ook wel direct de gekste momenten vast te leggen is het voor de gasten leuk om een fotograaf te regelen tijden de feestavond. De gasten waarderen het vaak enorm als zij in hun “mooiste” kleren op de foto kunnen. In veel gevallen staat bij een bruiloft het bruidspaar centraal tijdens de foto sessie. Om ook de gasten de mogelijkheid te kunnen geven om op de foto te komen kan er apart voor hen een photo booth of fotograaf geregeld worden. TOTAALFOTOGRAFIE zou jullie hierbij perfect van dienst kunnen zijn.

Bovenstaand geef ik jullie een paar mogelijkheden om uw gasten te vermaken tijdens de bruiloft, er zijn er natuurlijk veel meer te verzinnen. Als bruidspaar is het belangrijk om hier al op tijd over na te denken. Want als de gasten het naar hun zin hebben is uw dag al voor een groot deel geslaagd.

huwelijksfotograaf voor trouwreportagehuwelijksfotografie trouwerijtrouwen bruiloft huwelijktrouwen bruiloft huwelijktrouwen bruiloft huwelijktrouwen bruiloft huwelijkbruiloft utrecht fotograaf

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *