Een loveshoot met een aanzoek te Euromastpark – Roma & Rajiv

Soms heb je als bruidsfotograaf wel hele moeilijke taken, namelijk geheimen bewaren 🙂

Een week geleden werd ik door Angelique (zus van Roma) gebeld met de vraag of ik 2 uurtjes tijd had om te fotograferen. De reden was dat Rajiv en Roma hadden besloten om te trouwen, maar Rajiv had Roma nog niet ten huwelijk gevraagd. Nu zou elke vrouw dat diep in haar hart natuurlijk wel willen. Maar Roma wist dus helemaal van niks! Ik kende Roma en Angelique al, dus tussen al mijn andere shoots en bruiloften door, kon ik toch een gaatje vinden om een prachtig loveshoot van dit stel te maken.

Nu was het zo dat dit niet alleen een loveshoot zou zijn. Rajiv zou Roma op een zeer originele wijze ten huwelijk vragen. Het plan was dus dat ik de boel zou coördineren tot het aanzoek. Ik zou uit eigen initiatief besluiten om de shoot op verschillende locaties te houden en te eindigen in het Euromastpark. Dit zou lastig worden aangezien er ongeveer 100 (of meer) familieleden zich daar zouden verzamelen. Tijdens de shoot belde Angelique mij af en toe om de situatie door te geven. Toevallig zat ik die dag ook met een verzekeringskwestie. Ik had een nieuwe auto gekocht, zou deze zaterdag ophalen, maar had mijn verzekering niet overgezet. De ideale situatie om als smoes te gebruiken waarom ik dus veel zat te bellen.

De shoot was supertof en ontspannen. Ondanks dat Roma en Rajiv nerveus waren, voelden zij zich snel op hun gemak bij mij en kon ik supertoffe foto’s van hun maken. En dan het moment dat we bij de locatie aankwamen. Ineens was er muziek en stond er 100 man familie! KIPPENVEL moment!

Wil je weten hoe het er verder uit zag? Scroll dan naar beneden en laat als je wil een bericht / like achter.

p.s.  TE VET, Ik mag volgend jaar 2 dagen lang hun bruiloft fotografen 🙂

Een loveshoot met een aanzoek te Euromastpark - Roma & RajivEen loveshoot met een aanzoek te Euromastpark - Roma & RajivEen loveshoot met een aanzoek te Euromastpark - Roma & RajivEen loveshoot met een aanzoek te Euromastpark - Roma & RajivEen loveshoot met een aanzoek te Euromastpark - Roma & Rajivbruidsfotograafbruidsfotograafbruidsfotograafbruidsfotograaftrouwfotograaftrouwfotograaftrouwfotograaftrouwfotograaftrouwfotograafverlovingsfotograafverlovingsfotograafverlovingsfotograafverlovingsfotograafverlovingsfotograafverlovingsfotograafverlovingsfotograafverlovingsfotograaf

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.