Dimitri & Nisha | Fusion Bruiloft – Hindoestaans Russische bruiloft

Fusion bruiloft – Hindoestaans Russische bruiloft

WOWWW! Wij hebben al diverse interculturele bruiloften gefotografeerd, maar ik had nooit gedacht dat ik ooit een Hindoestaans / Russische bruiloft zou fotograferen.

Nisha kende ik al van vroeger! Wij hebben beiden op dezelfde middelbare school gezeten in Maarssen (Nifterlake College). Ik was ouder dan Nisha en zat een klas hoger. Ik kan Nisha herinneren als een klein, schattig en introvert meisje! Daar is niets meer van over! Nisha is nu een volwassen en spontane vrouw!
Dimitri kende ik niet, maar toen ik hoorde dat het een Hindoestaanse / Russische bruiloft zou zijn (verspreid over twee dagen), wist ik wel dat hij bijzonder moest zijn. En dat bleek ook, want Dimitri houdt van fotografie 🙂 🙂 🙂

De familie

Ik vond het een eer dat ik deze bruiloft mocht vastleggen. De familie van Nisha heeft een link met mijn moeders familie. Voor mij was het dan ook extra gezellig om een aantal ooms en tantes na een lange tijd weer te zien, maar ook om een aantal voor het eerst te ontmoeten. Tevens zou dit een supertoffe dag worden omdat er nog een andere fotograaf zou zijn. Normaliter kunnen wij met onze stijl dan niet optimaal presteren, maar in dit geval was het gewoon super! De 2e fotograaf was niemand minder dan Danny Ramkisoen! Een zeer goede vriend van mij en ook een van de trainers van mijn Kickboksschool. Danny zie ik soms meer dan 6 uur in de week, dus een grotere klik kon ik niet hebben!

Dag een begon voor ons in Maarssen, bij Nisha thuis. Dit stel woont overigens nu in hetzelfde dorp als waar ik woon, Vleuten.
Nisha werd bij haar ouders thuis opgemaakt. Ik had al eerder een aantal keren met dit stel gesproken en er was een groot vertrouwensband. Ik vroeg aan Nisha hoe zij zich voelde en het antwoord wat zij gaf, zal ik nooit vergeten; ”Het gaat goed Ashvin, maar ik heb honger. Het liefst zou ik nu trek hebben in een banaan”. En laat ik nou net een banaan in mijn lunchzak hebben zitten! Het ijs was direct gebroken en Nisha voelde zich verder ontspannen. Voordat we richting de trouwzaal gingen (Partycentrum Luxury in Utrecht), hebben we nog wat foto’s gemaakt. Mijn secondsshooter Sunny begon bij Dimitri thuis in Vleuten. Hij gaf aan dat Dimitri ook heel ontspannen was.

Hindoestaanse trouwceremonie

In de trouwzaal aangekomen duurde het niet lang voordat Dimitri met zijn stoet kwam. De baraat bestond uit een aantal familieleden van Dimitri en veel familieleden van Nisha. Dimitri heeft in Nederland namelijk niet veel familie wonen.
De bruiloft begon met de vivah / Hindoestaanse trouwceremonie. Daarna vond het feest plaats en wisselde de traditionele hindoestaanse muziek af met echte Russische muziek. Dit had ik nog nooit eerder meegemaakt, maar wat een sfeer!

Russische trouwceremonie

Diezelfde week vond ook de wettelijke ceremonie plaats. De bruiloft begon voor ons wederom bij Nisha thuis in Maarssen. Direct daarna vertrokken wij naar het bekende stadhuis Goudenstein, eveneens in Maarssen. De wettelijke bruiloft vond in tegenstelling tot de hindoestaanse bruiloft, plaats in een wat kleiner gezelschap. Het feest en de gezelligheid was er niet minder om. Zelden hebben wij zoveel plezier gehad en gelachen op een trouwdag! Na de ceremonie vertrokken wij naar trouwlocatie Partycentrum de Laak in Nijkerkerveen. De binnenkomst begon direct met een aantal Russische trouwceremoniën waaronder de broodceremonie. Daarna hebben wij nog wat foto’s gemaakt en vond het feest plaats.

Ik kan nog uren blijven doorschrijven over deze bruiloft. Wij hebben superveel foto’s gemaakt en er is een grote kans dat deze blog in de loop van de week nog bijgevuld zal worden met  andere foto’s. Ik hoop dat jullie bij het kijken van deze foto’s het zelfde zullen ervaren als wij op deze dag!!!

Trouwfotograaf Utrecht: Totaalfotografie
Trouwlocaties: Partycentrum Luxury in Utrecht, Partycentrum de Laak in Nijkerkerveen

hindoestaans Russische fusion bruilofthindoestaans Russische fusion bruiloftbollywood makeup artisthindoestaans Russische fusion bruilofthenny by shaanhindu bridalMandap hindu wedding Partycentre Luxuryhindoestaans Russische fusion bruilofthindoestaans Russische fusion bruilofthindoestaans Russische fusion bruilofthindoestaans Russische fusion bruilofthindoestaans Russische fusion bruilofthindoestaans Russische fusion bruilofthindoestaans Russische fusion bruilofthindu ceremonyhindoe ceremonie7 rondjes hindoe bruiloft7 rondjes hindoe bruilofthindoe Russische bruilofthindoe Russische bruilofthindoe Russische bruilofthindoe Russische bruiloftemotionele bruilofthindoe Russische bruilofthindoe Russische bruilofthindoe Russische bruilofthindoe Russische bruilofthindoe Russische bruilofthindoe Russische bruilofthindoe Russische bruilofthindoe Russische bruilofthindoe Russische bruilofthindoe Russische bruilofthindoe Russische bruilofthindoe Russische bruilofthindoe Russische bruilofthindoe Russische bruilofthindoe Russische bruilofthindoe Russische bruilofthindoe Russische bruilofthindoe Russische bruilofthindoe Russische bruilofthindoe Russische bruiloft

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.