Dieren op je bruiloft

Dieren op je bruiloft (wat maakt deze uniek en waarom wel of niet)

Dieren op je bruiloft, de een lijkt het niks, de ander droomt erover. In ons land hebben veel mensen tegenwoordig een huisdier. Zij betekenen vaak veel meer dan gewoon een dier. Ze zijn vaak een onderdeel van de familie. Daarom willen bruidsparen steeds meer dat hun huisdier op de dag zelf er bij is.

Mens en dier vormen samen een mooie combinatie. De trouw die dieren vaak tonen voor hun baasje is het symbool voor de liefde op de bruiloft.. Vaak leveren dit ook mooie unieke foto’s op tijdens de fotoshoot.
De dieren kunnen meerdere functies uitvoeren tijdens de bruiloft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het brengen van de ringen en het verwelkomen van de gasten.

Je huisdier aanwezig of niet?

Er zijn echter wel een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden wanneer je als bruidspaar besluit om je huisdier op je bruiloft aanwezig te laten zijn.
Dieren zijn niet altijd voorspelbaar, zij kunnen onverwachte dingen gaan doen waar je als bruidspaar niet altijd op zit te wachten.
Niet alle gasten zullen het leuk vinden als je, je huisdier op je bruiloft meeneemt, je hebt nou eenmaal mensen die van dieren houden en mensen die er juist totaal niet van houden.
Vraag van te voren goed na of er dieren op de locaties toegestaan zijn. Veel locaties staan namelijk niet toe dat je dieren meeneemt.

Voorbereidingen

Overleg het duidelijk van te voren met jullie fotograaf. Hij of zij kan dan namelijk hier rekening mee houden in de voorbereidingen.
Regel een oppas en/of een begeleider voor uw huisdier tijdens de dag. Mocht het onverwachts niet gaan of zijn er momenten waarop u liever uw huisdier niet meeneemt dan heeft u een oppas achter de hand. Begeleiding van uw huisdier(en) tijdens de dag is absoluut aan te raden, zelf zullen jullie hier namelijk geen tijd voor hebben.
Wanneer je als bruidspaar beslist om je huisdier(en) mee te nemen op de dag dan is het verstandig om van te voren te oefenen en de dieren alvast te laten wennen aan de locaties.

Natuurlijk speelt de persoonlijkheid van uw huisdier een belangrijke rol in de keuze of u wel of niet een huisdier meeneemt op uw dag. Wanneer u een huisdier heeft die erg schuw of angstig is dan heeft het natuurlijk geen zin om deze een functie te geven op uw dag.
Mocht u toch graag uw huisdier bij de dag betrekken dan is het misschien een idee om een “pre-wedding schoot” te doen met je huisdier(en).

Hier zie wat foto’s van bruidsparen die wel een heel uniek dier hadden meegenomen op hun bruiloft.

 

De masters fotografie awards - dieren op je bruiloft
basant marhe dhol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *