De Masters Awards | Beste bruidsfotograaf van Nederland

Wat een fantastisch nieuws en wat een eer! Na het winnen van de Top Award 2014 en de Bruids Foto Award 2014 (categorie Bruid & Bruidegom) heb ik nu 3 Master Awards gewonnen en 4 dikke eervolle vermeldingen!!!

Het begon allemaal een tijd geleden. In de Nederlandse trouwbranche waren er naast de TOP Awards en de BFA Awards geen andere fotografie Awards  organisaties meer. Althans niet dat ik weet. Een aantal top fotografen besloten om een nieuwe organisatie op te starten. Niet zo maar een organisatie, maar een waar alleen de beste fotografen van de wereld in de Jury zouden zitten. Met o.a. namen als Anna Kupler, Two Menn studio, Chrisman Studio en zelfs onze Gerhard Nel.

De vraag was natuurlijk kan ik mee doen met dit soort awards? Hoe kijkt de internationale top naar mijn trouwfoto’s. Kan ik mij wederom meten met de beste fotografen uit Nederland?
Dit zijn vragen die mij als fotograaf behoorlijk onzeker maakten! Een aantal goede collega’s en vrienden als Isabelle Hattink en weddingplanner Classy Affairs spraken mij er door heen. Isabelle is de fotograaf die mij vaak feedback geeft op de foto’s. Classy Affairs is bij veel bruiloften die ik gedaan heb aanwezig geweest als weddingplanner en heeft een neutrale objectieve blik. Na de kritische sessies heb ik besloten om een aantal foto’s in te sturen.

En dat word ik wakker! Mijn Iphone scherm gaf aan: Gefeliciteerd met 1 of meerdere Masters Awards. Even door scrollen… smsje van Isabelle (die zelf 4 Master Awards heeft gewonnen), ”WAKKER WORDEN!!! JE HEBT 3 AWARDS GEWONNEN!!!”. 

Dan de vraag wat er met mij gebeurde! 

Ik was meteen klaar wakker! Ik stond rechtop, pakte mijn laptop en ging eerst rustig naar Facebook! Nou rustig, ik had 48 ongelezen meldingen en 13 berichten met mededelingen en felicitaties. Ja toen was ik meteen wakker! Ik bladerde rustig door de foto’s zag als eerste dat Isabelle met een foto gewonnen had waarover ik eerder voorspelde dat ze hiermee zou winnen!
En toen kwamen mijn foto’s. Het is natuurlijk altijd de vraag welke foto’s er uitgekozen waren. Ik vond het echt fantastisch om te zien. Ik sta nu zelfs in de TOP 5 bij de Masters. Of wel in de lijst van de beste bruidsfotograaf van Nederland. Dit voelt zoooo goed! Al dat harde werken wordt op zo een manier extra beloond!

Jammer genoeg is het trouwseizoen voor mij al weer bijna voorbij, maar dit motiveert mij om volgend jaar weer extra te knallen! Dus wil je ook award winning foto’s van je trouwdag vul dan even het contact formulier in op mijn website.

Wil je ook de overige foto’s zien van de andere winnaars, zie dan de website van de Masters.

UPDATE: De dag er na tagt Marieke Zwartscholten mij in een facebook bericht dat ik ook nog 4 dikke nominaties heb! HOE VET IS DIT!!!!!

Ik denk dat ik een week niet ga slapen en alleen maar ga feest vieren!

 

1e award: Bruiloft John & Bandhana

De masters fotografie awards
2e Award: Bruiloft Aarti & Soeredj 

De Masters fotografie awards

 

Bruiloft d&m

De masterds fotografie awards
Mijn nominaties!

 

Nominatie Gamze & Raqieb
Nominatie bruidsfotografie award de Masters

 

Nominatie Chez & Payal

Nominatie bruidsfotografie award de Masters

 

 

Nominatie Sandhya & Aswin

Nominatie bruidsfotografie award de Masters

 

Nominatie Shaya & Vinod

Nominatie bruidsfotografie award de Masters

 

Vorige awards van 2014

Bruidsfoto Award 2014 (cat. Bruid en Bruidegom)

bruidsfoto award 2014 totaalfotografie
TOP Award 2014 Gamze & Raqieb

winnaar trouwfoto award
Mijn nominaties van de vorige inzendingen bij De Masters

De Masters inzendingen ronde 1De Masters inzendingen ronde 1De Masters inzendingen ronde 1

 

 

 

 

 

Winnaar Bruidsfoto award 2014 Bruid en Bruidegom

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.