De fusion Hindoestaanse – Antilliaanse bruiloft van Sabrina & Osiris

Antiliaanse – Hindoestaanse bruiloft

Woeehoeeeeee!!! Het heeft even geduurd maar we hebben weer een nieuwe blog! Dit was de hele bijzondere speciale Hindoestaanse Fusion bruiloft van onze interculturele stel; Sabrina en Osiris. In indrukwekkende bruiloft met twee kleurrijke culturen. De Antilliaanse en Hindoestaanse cultuur.

Sabrina heeft mij een lange tijd geleden al een email gestuurd met dat zij mij als fotograaf wilde op haar bruiloft. Een supergrote eer. Het zou een bijzondere bruiloft worden. Osiris is Antilliaans en zou samen met Sabrina zowel voor de wet als volgens de Hindoeritus trouwen.

Systeemtherapie

Op een of ander manier hebben wij altijd het geluk dat wij supertoffe stellen hebben. Dit gold ook voor Sabrina en Osiris. Osiris is superdruk en heel levendig. Ik herkende veel van mij zelf in Osiris. Druk, snel afgeleid en een passie voor mooie auto’s. Ondanks dat Sabrina veel rustiger is, had ik met haar misschien wel een grotere klik. Sabrina komt net als ik ook uit de hulpverlening en is Psycholoog in Zwolle. Naast bruidsfotografie ben ik al 12 jaar actief als Gezinscoach.
Sabrina en ik zitten beiden nog op school. We doen beiden de opleiding systeemtherapie. Zij in het oosten van het land en ik in Amsterdam. Supergaaf!!!

 

bruiloft orchideenhoeve

Paleis ’t Loo

 

De bruiloft vond plaats in het oosten van het land. In het bekende Zwolle. Wij hebben hier nog niet eerder een Hindoestaanse bruiloft ceremonie gefotografeerd. Het leuke van dit soort plaatsen is dat je vaak meer ruimte om je heen hebt en dat trouwlocaties vaak in grote landschappen liggen in plaats van in industriegebieden zoals in de randstad. Ook heb je veel meer uitwijk mogelijkheden betreft fotoshoots. Een deel van deze foto’s is dan ook gemaakt in Paleis ’t Loo.

Intieme bruiloft

De dag van de Hindoestaanse bruiloft was bijzonder. Het was een klein en intieme bruiloft. Tevens was het verrassend om te zien dat de familie van Osiris in Indiase kledij kwam. Fantastisch gewoon. Tevens willen mijn secondshooter Jeanine en ik veel respect uitbrengen voor de vrienden / kennissen die Sabrina hadden opgevangen deze dag. Het was een zeer emotionele dag voor haar. Voor Sabrina was het dan ook fijn dat haar vrienden er voor haar waren.
Na de bruiloft hebben wij nog een fantastische fotoshoot gedaan en toen was het wachten op de wettelijke bruiloft. Deze zou een week later plaatsvinden.

 

De Surinaams Hindoestaanse en Antilliaanse cultuur

De wettelijke bruiloft was geweldig! Osiris kwam namelijk in mijn droomauto aanrijden! Een prachtige Corvette C7. Voor degene die mij volgen op Instagram, weten jullie dat ik een autoliefhebber ben. Sinds vorig jaar ben ik samen met een vriend zelf eigenaar van een oldskool Corvette C3 uit 1978. Mijn dag kon dus niet meer stuk. Als ik later groot ben, wil ik deze Corvette C7!
In tegenstelling tot de Hindoestaanse bruiloft, was de wettelijke bruiloft een bruiloft waarbij feest centraal stond. Jeetje mina! Twee culturen waarbij feest een belangrijk onderdeel is! De Surinaams Hindoestaanse en Antilliaanse cultuur. Wat hebben wij genoten en gave foto’s kunnen maken.

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.