De beste bruidsfotograaf van Nederland | Totaalfotografie


UPDATE: TOTAALFOTOGRAFIE is wederom uitgeroepen tot de top 10 beste bruidsfotografen van Nederland!

”The Masters of Dutch Wedding Photographers: In de TOP 10 geranked van de beste bruidsfotografen van Nederland 2014 en 2016 en 13 awards in TOTAAL.

”ISPWP, Internation Society of Professional Wedding Photographers: 12 awards op dit moment

”Fearless Photographers awards: 5 fearless awards op dit moment

”De Top Trouwfotografen Platform: Geranked in de TOP 5 beste trouwfotografen van Nederland 2015.’

”Bruid & Bruidegom Magazine: Beste trouwfotograaf in de categorie Bruid & Bruidegom 2014.

”De Top Trouwfotografen Platform: Beste bruidsfotograaf van Nederland 2014.

Op zoek naar de beste bruidsfotograaf van Nederland? De Hindoestaanse bruidsfotograaf die al veel nationale en internationale prijzen heeft gewonnen? Lees dan verder!

Top Awards

De Top awards is een award die alleen aan de TOP bruidsfotografen word uitgereikt. Ondanks de zeer goede foto’s van collega fotografen, ben ik blij dat ik de eerste prijs heb gewonnen en mijzelf daarom ook de Beste Bruidsfotograaf van Nederland mag noemen van 2014!

Na de TOP awards ben ik nog op tv geweest bij Hart van Nederland en zelfs bij Fotostudio de Jong op Nederland 1. Als nummer 1 trouwfotograaf van Nederland vind ik dat natuurlijk een enorm eer. Tevens was ik ook de fotograaf die voor Canon Nederland dit jaar de bruiloft workshops mocht geven!

Bruidsfotoaward

Na de TOP awards ging het nog verder voor mij. Ik deed mee met de grootste nationale bruidsfotografie wedstrijd. Een wedstrijd waar meer dan 4000 foto’s werden ingestuurd. Namelijk de BFA ofwel Bruidsfotoaward. En toen kreeg ik een telefoon van De bruid en bruidegom magazine dat mijn foto is genomineerd in de catergorie Bruid en Bruidegom. De moeilijkste categorie. Voor mij was dit al een overwinning. De nominatie.

En daar stond ik dan na een aantal maanden. Op de podium met de beste bruidsfotografen van Nederland en daar kreeg ik onder luid gejuich de Award uitgereikt voor de beste bruidsfotograaf van Nederland (vakprijs) in de categorie Bruid en Bruidegom. Dit was echt geweldig. Ook de publiciteit die ik hiermee in de kranten kreeg!

Master Awards

Tevens heb ik in totaal al 13 Master Awards gewonnen voor de beste bruidsfotografie van Nederland. Een wedstrijd organisatie gericht op de trouwbranche waar alleen de beste fotografen uit Nederland aan mogen mee doen! Daarnaast ben ik voor deze organisatie ook nog eens 4x genomineerd. Inmiddels ben ik 2 keer uitgeroepen tot de top 10 beste bruidsfotografen van Nederland! In 2014 en 2016!

Fearless Awards

Als beste bruidsfotograaf van Nederland ben ik ook lid van Fearless. Fearless is een organisatie die bruidsfoto’s rankt op basis van originaliteit. Een eer dat ik hier toegelaten mocht worden. Inmiddels heb ik al 5 fearless awards gewonnen. Nog een grotere eer was voor mij de toelating van de ISPWP ofwel de International Society of Professional Wedding Photographers. Alleen de beste bruidsfotografen in de wereld worden hier toegelaten! Fotografen waar ik tegen op kijk als Yervant of Jeff Ascough zijn hier onder andere lid. Het lid worden was niet makkelijk. Zo moest ik aantonen dat ik minimaal 50 bruiloften had gefotografeerd en werd mijn hele website doorgrond. Dit heeft 4 maanden geduurd! Inmiddels heb ik al 12 internationale awards gewonnen bij deze organisatie!

Met een ervaring van ruim 300 bruiloften kan ik jullie garanderen dat ik van jullie bruiloft de perfecte bruidsreportage zal maken. Of jullie nou een zwart wit reportage willen of juist kleur, romantiek of juist modern journalistiek, ik kan dit voor jullie doen! Indien jullie interesse hebben kunnen jullie mij benaderen via mijn contact pagina!

”Met de foto van Aarti Manbodh heb ik inmiddels al 2 awards gewonnen! Als Hindoestaanse bruidsfotograaf ben ik daar supertrots op! Ik ben superblij dat ik met een multiculturele bruid zowel een nationale als internationale award mee heb gewonnen! Dit maakt dat ik graag nog meer Hindoestaanse bruiloften wil fotograferen!”

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *