Dave & Angela – Kasteel Hooge Vuursche Baarn

Hoe je mij blij maakt? Door dieren een rol te laten spelen op je bruiloft  en te trouwen in een fantastische kasteel.

Dieren op je bruiloft

Enige tijd geleden ben ik geboekt door Angela en Dave! Een fantastisch en superlief koppel. Het bruidspaar en ik delen de passie voor dieren. Angela is dierenarts en ook Dave houdt van de onvoorwaardelijke liefde die dieren je kunnen geven. Mijn intstagram of facebook volgers weten dan ook gelijk welke klik wij hadden. Toen zij mij vertelde dat er vier paarden, een spectaculaire hond en roofvogels aanwezig zouden zijn, stroomde de adrenaline direct door mijn aderen en kon ik bijna niet meer wachten.

De bruiloft

In het Hilton Hotel Soest, mochten wij beginnen. Angela oogde rustig maar haar spanning was voelbaar. Desondanks was  Angela heerlijk spontaan en druk, zoals wij haar hebben leren kennen en wij inmiddels van zijn gaan houden. Dave kwam haar ophalen met vier prachtige Friezen. Wat indrukwekkend was dit! Op het moment dat deze dieren in beweging komen, voel je bijna de grond onder je vandaan trillen!

De trouwlocatie en ceremonie

De bekende trouwlocatie Kasteel Hooge Vuursche voelde voor ons als thuiskomen. De ceremonie was zowel prachtig als ontroerend tegelijkertijd. Zelfs Marielle de trouwambtenaar was zichtbaar ontroerd en ook wij (foto en video) waren blij dat onze camera’s scherper op dat moment waren dan onze ogen. Wat een prachtige sfeer! Na het ja-woord gebeurde er iets spectaculairs! Ik weet niet of jullie wel eens van een Mastiff hebben gehoord, maar man man man wat een enorme hond is dit! Deze jonge lichtgewicht dame van maar liefst 90 kilo kwam de ringen brengen. En een Mastiff is geen Mastiff als deze niet flink kwijlt!

Roofvogels op de bruiloft

Wie op de bruiloft dacht het vetste en mooiste al te hebben meegemaakt, had het mis! Want, terwijl de gasten rustig naar buiten werden begeleid stond ik oog in oog met een enorme GIER! Vervolgens voelde ik dat iets mij vanaf de rechterkant observeerde en zag een reuzen OEHOE! En geloof het of niet, op het moment dat ik mij wilde omdraaien, keek ik recht in de ogen van de niet-vriendelijk-ogende maar oh zo prachtige Amerikaanse ZEEAREND! Dit stel had maar liefst 6 roofvogels op hun bruiloft. SUPERTOF!!! Wij hebben veel toffe dingen mee gemaakt, maar dit overtrof al onze bruiloftsdromen.

Schotse band op de bruiloft

Na de roofvogelshow was er een korte pauze en werd er heerlijk geborreld. Plotseling had ik het idee dat ik midden in de serie Game of Thrones zat… Pegasus, de volledige Schotse band kwam nog een spectaculaire show geven! Schotse rokken, doedelzakken, lichte en zware instrumenten die in elkaar overliepen. Je kan veel gave dingen mee maken op een bruiloft, maar dit was de kers op de taart!

Het Diner en afscheid

Na het optreden van de Schotse band, was het tijd voor het diner. Dit bestond uit diverse heerlijke gerechten, gevolgd door een spectaculaire toetje. Tijdens het diner vonden er prachtige en persoonlijke speeches plaats, terwijl twee harpisten, een violist en een chello op de achtergrond de juiste sfeer met hun klanken wisten te raken.

Mijn 2nd shooter Sunny en ik hebben ontzettend genoten. Wat zijn wij blij dat wij dit stel hebben mogen leren kennen. Tevens willen wij onze samenwerkingspartners Jan Persoon Videografie en Trouwambtenaar Marielle Bouw van Tintelend Trouwen bedanken. Jullie hebben deze dag echt gemaakt.

Trouwen in Kasteel Hooge Vuurschepaarden op je bruiloftpaarden op je bruiloftpaarden op je bruiloftmooie foto's op je bruiloftmooie foto's op je bruiloft

kasteen de hooge vuursche

mooie foto's op je bruilofthond op je bruilofthond op je bruiloftRoofvogelshow op je bruiloftRoofvogelshow op je bruiloftRoofvogelshow op je bruiloftRoofvogelshow op je bruiloftRoofvogelshow op je bruiloftRoofvogelshow op je bruiloftRoofvogelshow op je bruiloftSchotse band op je bruiloftTrouwen in Kasteel Hooge VuurscheTrouwen in Kasteel Hooge VuurscheTrouwen in Kasteel Hooge VuurscheTrouwen in Kasteel Hooge VuurscheTrouwen in Kasteel Hooge VuurscheTrouwen in Kasteel Hooge VuurscheTrouwen in Kasteel Hooge Vuursche

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.