Cultureel huwelijk – Bruidsfotograaf voor multiculturele bruiloften

Op zoek naar een professionele fotograaf voor u cultureel huwelijk? TOTAALFOTOGRAFIE fotograaf prachtig in een unieke journalistieke en kleurrijke stijl. Zie www.totaalfotografie.nl voor een impressie!
Voor u culturele huwelijk is het belangrijk dat u een fotograaf vind die bekend is met alle rituelen, handelingen en natuurlijk de foto-momenten.
Ik zelf heb veel ervaring in het fotograferen van diverse cultureel huwelijken. In mijn portfolio zie je dan ook huwelijken van chinese stellen, vietnameze, arubaanse, afrikaanse, turkse en ook heel veel hindoestaanse culturele huwelijken.
De hindoestaanse huwelijken kunnen lastig zijn. Soms gebeuren er diverse rituelen tegelijk en moet je naast het bruidspaar ook het publiek in de gaten houden. Met mijn ervaring kan ik van te voren inschatten wanneer er een belangrijk foto moment plaatsvind en deze uiteraard op diverse manieren vastleggen.

De tijd dat ik als fotograaf op jullie cultureel huwelijk kan beginnen mogen jullie zelf indelen. Sommige vinden het bijvoorbeeld fijn als ik begin als de stoet (baraat) aankomt tot de openingsdans. Andere vinden het weer belangrijk als ik eerder aanwezig ben zodat ik wat portret foto’s kan maken van de bruid. Eventueel kan ik ook bij de bruidegom (dulha) beginnen als hij traditioneel voor zijn familie aangekleed word. Eigenlijk is alles wel mogelijk.
Wat voor jullie misschien ook wel belangrijk is om te weten is dat ik alles ook erg leuk vind 🙂

Zie de 100-den culturele huwelijken op deze site voor een impressie of juist voor inspiratie.

 

 

 

 

Tags: bruidsfotografie bruidsfotograaf trouwfotograaf trouwreportage bruidsreportage utrecht vleuten de Meern maarssen woerden harmelen haarzuilens leidsche rijn trouwalbum trouwboek

 

Lees verder
Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *