Cencertfotograaf | Prem Joshua | Isala | Desiyup

Het concert van Prem Joshua door concertfotograaf Ashvin Ghisyawan.

Goed! Mahesvari is een hele goede vriendin van mij die ik al jaren ken! Enig tijd geleden vertelde zij mij al dat zij druk bezig was om een concert te organiseren. Nou geweldig dacht ik. Dat dacht ik nog steeds toen ik hoorde dat het om Prem Joshua ging. Maar om eerlijk te zijn had ik nog nooit van deze beste man gehoord hahah!
Als Mahesvari ergens voor gaat, gaat zij er 100%, nee sorry, 200% voor!
Dit zou hoe dan ook een succes worden. Aangezien Mahesvari een goede vriendin van mij is, besloot ik haar te sponsoren voor deze dag.

De avond begon heel rustig. Wij (mijn secondshooter en ik) waren er lekker vroeg. Tussen het bankhangen door zag ik vanaf een afstand hoe Mahesvari heen en weer aan het rennen was. Voor ik het wist begonnen de eerste mensen al binnen te lopen en kort daarna was de zaal UITVERKOCHT!

In de tussentijd was Mahesvari geweldig mooi opgemaakt en of zij nou wilde of niet…. ik moest en zou haar fotograferen. Ik zie Mahesvari namelijk niet vaak met glamour make-up. Na wat gezeur is het mij toch gelukt om wat foto’s van haar te maken 😀
In het voorprogramma begon Heiko Dijker met het spelen van Indiase instrumentale muziek. Hij had daarbij een aantal leerlingen meegenomen. Een van de jongens bleek ook nog eens verre familie van mij te zijn!
Het was indrukwekkend om te zien hoe deze jongeren een zeer moeilijk instrument als de Tabla konden bespelen. Ik heb het zelf ook wel eens geprobeerd, maar goed ik ben niet eens muziekaal aangelegd. Dan moet je helemaal niet eens met dit soort moeilijke instrumenten experimenteren.

Na dit voorprogramma stelde Prem Joshua en zijn band zich op. Ja… en toen begon het.
Muzikaal GENIAAL! Een band bestaande uit 4 personen, welke in totaal misschien wel meer dan 20 instrumenten bespeelde. Van percussie, tot indiase instrumenten als de Tabla, Sitar, maar ook specifieke fluiten waar ik de benamingen niet van ken. Het muziek deed mij denken aan Budda-bar achtige muziek met een vleugje pop, reggae enz. Prachtig!
Het publiek was in trance door dit spektakel. Geweldig om te zien!

Dit concert was een enorme succes! Hou er rekening mee. Mahesvari zal met haar bedrijf Desiyup.com nog veel van zich laten horen.


 

Beginpagina Trouwfotograaf

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.