Chandini & Imran trouwen in Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten

Bemmm Chandini & Imran trouwen in Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten

Hoe tof als mijn achternicht Chandini mij belt met de vraag of ik haar bruiloft wil fotograferen! Een ongelooflijke grote eer!
Chandini en Imran zijn al een tijd samen en hebben besloten om te gaan trouwen. Voor ons bijzonder! De moeder van Chandini is familie van onze kant (nicht van mijn vader) en de vader van Chandini is weer familie van mijn secondsshooter Sunny.

 

De Locatie

 

Kasteel Duivenvoorde blijft een fantastische mooie locatie. Ik heb hier al een aantal keren een bruiloft mogen fotografen en elke keer blijf ik mij verbazen hoe mooi het hier wel niet is. Er kan zowel binnen als buiten worden getrouwd. Chandini & Imran kozen er voor om binnen te trouwen. Dit is bij Hindoestaanse bruiloften vaak spannend. De schoonheid van de locatie zie je pas als iedereen op een stoel zit. Wij hebben bruiloften meegemaakt dat er te veel mensen waren en de helft dan moesten staan. Dat is dan erg zonde.
Chandini en Imran hadden hier goed over nagedacht. Hun indeling was perfect en er was plek voor iedereen.

 

De ceremonie

 

De ceremonie was warm en emotioneel. Je voelde gewoon de echte oprechte liefde. Ik vond het een mooi moment dat Imran een traantje liet vallen en Chandini deze voor hem afveegde. Ook de familie leden kwamen aan bod en werden genoemd. Omdat er bij de ceremonie gedeelte niet te veel mensen aanwezig waren (voor hindoestaanse begrippen), was het een groot hecht gebeuren. Hierdoor hebben wij de foto’s kunnen maken die wij wilde maken <3

 

Het trouwfeest

 

En dan het feest! Het feest was spectaculair! Wat een dikke party! De band ging helemaal los en zo ook het bruidspaar. Van de rustige ceremonie was niks meer te voelen. Ik schat dat er toch wel ruim 300 man aanwezig waren. Superdruk en gezellig zoals dat hoort bij de Surinaams – Hindoestaanse cultuur. Mijn blog word nog aangevuld met feest foto’s!

En wij?

 

Nancy was mijn secondshooter voor deze dag en Anissa de assistent. Sunny was ook aanwezig maar was de ceremonie meester. Wij hebben flink geknald en ik kon het niet laten om zelf op de foto te gaan met het mooie konijn van Chandini!

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.