Canon photo campus 2016 – Canon workshop bruidsfotografie Hemkade Zaandam

Canon photo campus 2016 – Canon workshop bruidsfotografie Hemkade Zaandam

 

Update: Onze bruidsfotografie workshop is als hoogste beoordeeld met een 8,7 door de bezoekers van de Canon Workshops.

Canon photo campus 2016 – Canon workshop bruidsfotografie Hemkade Zaandam

Op Zondag 20 November heb ik de eer gehad om op de Canon Photo Campus een workshop over bruidsfotografie te geven.

 

Voor wie?

Van beginnende tot gevorderde fotografen kwamen allemaal naar Zaandam om in het geweldige Project Fabriek een workshop van ons te volgen. Jong en oud, iedereen kwam hier op af! Zelfs een super leuk lief meisje van maar 8 jaar!! Wat zij al voor foto’s maakte was echt zo goed voor zo’n jonge leeftijd! Geweldig dat deze dag zo goed geregeld was voor jong en oud en dat het voor iedereen toegankelijk was.
En dat was wel te merken want onze workshop was helemaal uitverkocht! We gaven deze dag 3 workshops over bruidsfotografie met in elke groep 30 man. Een volle bak, maar heel erg leuk en gezellig!

Wat hebben we gedaan?

Onze workshop begon met een samenvatting van al ons beste werk! Na veel gesproken te hebben over de bruidsfotografie in onze ogen, zijn we met zijn allen gaan fotograferen! En niet zomaar iets, nee het geweldige bruidspaar Marjolein en Ahmet! Zij zijn in 2015 getrouwd en gefotografeerd door TOTAALFOTOGRAFIE.
Wij hadden gevraagd of zij nog een keer hun trouwpak en jurk aan wilden trekken en model wilden staan voor deze grote workshop van Canon! En natuurlijk wilden zij dat!
Voor hen was het natuurlijk extra spannend omdat ze gefotografeerd zouden worden door niet alleen ons, maar ook alle cursisten! Ze waren wel gewend om voor de camera te staan omdat wij ze op hun trouwdag al hebben gefotografeerd!

 

Wat een fanatiekelingen!!

Bij het fotograferen merkten we direct dat iedereen SUPER fanatiek was en gelijk op het bruidspaar wilde duiken om ze te fotograferen. Wat voor het bruidspaar direct heel confronterend was! Nadat Ashvin wat tips en tricks had gegeven werd het voor iedereen wat duidelijker hoe ze het konden gaan doen. Zelfs het kleine meisje van 8 jaar nam direct de bruid apart om geweldige foto’s van haar te maken terwijl ze rond draaide met haar jurk! Super leuk om te zien hoeveel interesse zij had voor fotografie!!

 

Het einde

Nadat iedereen gefotografeerd hadden namen wij het over om te laten zien wat wij doen om het bruidspaar op hun gemak te stellen en hoe wij met hen communiceren! Het was erg leuk om te zien hoe deze geweldige fotografen zich zo kunnen inzetten om meer te leren over de bruidsfotografie.
Ook hebben we laten zien hoe wij naar het licht kijken en hoe we ze laten poseren.

We hopen dat iedereen die op de workshop is geweest er veel van geleerd hebben.
We willen graag Canon Nederland bedanken voor deze geweldige mogelijkheid!

special thanks to Nancy van der Niet en Sunny Jagesar voor het helpen met deze workshop.

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.