Canon Experience Days 2018 Brussel & Arnhem – TOTAALFOTOGRAFIE

Canon Experience Days 2018 Brussel & Arnhem – TOTAALFOTOGRAFIE

Canon Experience Days 2018 Brussel

WAT EEN EER!

Het is 2018 en ik mocht dit jaar maar liefs acht grote workshops voor Canon Nederland tijdens de Canon Expierence Days 2018 verzorgen, waaronder vier Bruidsfotografie workshops in Arnhem  en vier portret workshops in Brussel. Alle workshops waren binnen een dag uitverkocht. Een groter eer kan ik niet krijgen.

Helaas heb ik zelf niet veel tijd gehad om te fotograferen. Tijdens de workshops zelf heb ik nog een aantal foto’s van ons stel en de modellen kunnen maken en hebben Sunny en Danny de foto’s van de workshop zelf gemaakt. Deze kunnen jullie hieronder bekijken.

Tour & Taxi’s in Brussel (België)

De vier workshops in Brussel heb ik samen met mijn 2nd shooter Sunny verzorgd in Brussel in Tour & Taxi’s. Een fantastisch locatie met superveel licht.
Tijdens de workshops in stond het fotograferen met weinig licht en het creatief fotograferen in lastige locaties centraal.
De cursisten waren erg gedreven en wij werden overspoeld met positieve reacties. Geweldig om onze kennis via deze weg te mogen delen aan de ”wereld”.

Seminar in het engels?

Omdat de groepen snel uitverkocht waren en veel mensen daarom teleurgesteld waren, vroeg Canon mij om nog een lezing / seminar te geven voor de Belgen die alleen Frans konden spreken. Uitdagend, maar geweldig om dit te doen. Ons stel werd overspoeld door supermooie foto’s die de verschillende topfotografen gemaakt hadden.

Canon Experience Days 2018 in Arnhem Industrie Park Kleefse Waard

Inmiddels waren wij al weer een aantal weken verder en begonnen de workshops in Arnhem.
Dit was een indrukwekkend locatie waar ik zelf vaker zou willen fotograferen.
Jeetjemina, wat een licht en mogelijkheden had deze locatie. Ik kan mij voorstellen dat de cursisten erg enthousiast waren na afloop.

Canon Experience Days 2018 Arnhem
Portretten fotografen met ”moeilijk” licht.

Tijdens deze dagen stond het thema, fotograferen met weinig / moeilijk licht centraal. Hiervoor hadden wij een aantal modellen via Aniel Kienno van Miss India Holland en Kavita Kesharie kunnen regelen. Als trouwfotografen zijn wij gewend om portretten te fotograferen met ”moeilijk” licht en hebben wij dan ook onze eigen stijl hier in ontwikkeld. Het was wederom geweldig om deze kennis te mogen delen!

Creatieve fotografen

Het was indrukwekkend om te zien hoe gedreven ook deze fotografen waren. Wat dit betreft was er geen verschil tussen het Nederlandse en Belgisch publiek. Tevens was het bijzonder dat wij met een overvolle groep van ongeveer 30 cursisten (per groep) begonnen, maar dit tijdens de workshop zelf nog ”stiekem” verdubbeld werd door cursisten die zich aansloten bij ons.

Terugblik op de Canon Experience Days 2018

Als wij terug kijken naar de Canon Experience Days 2018, kunnen wij zeggen dat wij wederom tevreden zijn. Het waren acht lange zware vermoeiende dagen, maar erg leuk om dit te doen. Voor ons was dit alweer het 4e jaar dat wij deze workshops mochten verzorgen en wij hopen volgend jaar weer van de partij te mogen zijn!

Canon Experience Days 2018 ArnhemCanon Experience Days 2018 ArnhemCanon Experience Days 2018 ArnhemCanon Experience Days 2018 ArnhemCanon Experience Days 2018 ArnhemCanon Experience Days 2018 ArnhemCanon Experience Days 2018 ArnhemCanon Experience Days 2018 ArnhemCanon Experience Days 2018 ArnhemCanon Experience Days 2018 ArnhemCanon Experience Days 2018 ArnhemCanon Experience Days 2018 ArnhemCanon Experience Days 2018 ArnhemCanon Experience Days 2018 ArnhemCanon Experience Days 2018 ArnhemCanon Experience Days 2018 Arnhem

Dank aan:

Het Canon Nederland team voor hun eer, respect en kans, dat ik wederom ingehuurd ben om deze workshops te mogen geven.

Sunny Jagesar, mijn trouwe 2nd shooter en inmiddels een belangrijk onderdeel in TOTAALFOTOGRAFIE

Danny Ramkisoen, naast dat ik met hem een boksschool run, is hij ook een zeer goede fotograaf die altijd klaar staat om mij te helpen.

Naghmana Syed, een van de beste Bollywood visagisten die Nederland rijk is. Zij staat altijd voor mij klaar. Een echte lifetime friend <3. Zij kwam samen met visagist Ashna Sewnandan van Milaysha’s Beauty en Santousha. Samen hebben de de modellen fantastische opgemaakt.

Aniel Kienno, de man achter Miss India Holland die de bloedmooie modellen verzorgd had tijdens de portret workshops in Arnhem.

Kavita Kesharie had op het laatste moment nog een extra model geregeld.

Zonder de onderstaande mensen had ik helemaal geen workshop kunnen geven. Dus extra dank en respect voor hun:

Mijn bruidspaar Warshad & Zienat. Een fantastische stel, wiens bruiloften wij dit jaar hebben mogen fotograferen.

De modellen: Jasleen Singh, Manisha Nathie en Nandinie Jurhawan.

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.