Canon Experience Days 2017 met TOTAALFOTOGRAFIE

Een 8,7! Dat was onze score en tevens de hoogste score van onze vorige Bruidsfotografie Workshops!

Op 7 en 8 oktober 2017 geef ik wederom een Masterclass Bruidsfotografie voor Canon Nederland, tijdens de Canon Experience Day in de Hemkade Zaandam.

Mijn workshops zijn bedoeld voor iedereen. Zowel gevorderen als echte beginners zullen hier van alles leren. Daarnaast krijgen jullie ook professionele begeleiding van mijn assistenten en is een van de bruiden zelf ook een bruidsfotograaf.

Tijdens deze Masterclass / Workshop leer ik jullie hoe ik mijn Canon apparatuur maximaal inzet bij mijn bruiloften. Daarnaast gaan jullie onder begeleiding van mij en mijn assistenten ook aan de slag met echte bruidsparen!
Wij hebben deze dagen maar liefst 2 bruiden en een bruidspaar!

Tevens zullen jullie leren om met minimale regie supermooie spontane foto’s te maken die scherp zullen zijn en prachtig belicht, zonder dat jullie gebruik hoeven te maken van professioneel belichting.

Het leuke van deze Masterclass is dat je ook de kans hebt om veel nieuwe Canon lenzen en camera’s te lenen en uit te proberen. Zo kan je ontdekken of je meer van groothoek houd, of juist meer van zoom.

Naast mijn eigen Bruidsfotografie Masterclass zullen er ook veel workshops en lezingen gegeven worden door andere Canon fotografen.

Het inschrijven kan via deze link.

Let op mijn workshops zijn vaak snel uitverkocht dus wees er snel bij!

Zie hier de blog en foto’s van onze vorige Canon workshops!

 

Canon Experience Days 2017

 

Canon Photo Campus 2016 by TOTAALFOTOGRAFIE Bruidsfotografie workshopsCanon Photo Campus 2016 by TOTAALFOTOGRAFIE Bruidsfotografie workshopsCanon Photo Campus 2016 by TOTAALFOTOGRAFIE Bruidsfotografie workshopsCanon Photo Campus 2016 by TOTAALFOTOGRAFIE Bruidsfotografie workshopsCanon Photo Campus 2016 by TOTAALFOTOGRAFIE Bruidsfotografie workshopsCanon Photo Campus 2016 by TOTAALFOTOGRAFIE Bruidsfotografie workshopsCanon Photo Campus 2016 by TOTAALFOTOGRAFIE Bruidsfotografie workshops

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.