Canon Experience days 2017 – TOTAALFOTOGRAFIE

Canon Experience Days – Masterclass TOTAALFOTOGRAFIE

HOE VET!
Voor de 3e keer op een rij ben ik door Canon benaderd met de vraag of ik als professional en een van de beste bruidsfotografen van Nederland, wederom 4x de workshop Bruidsfotografie wilde geven voor de Canon Experience Days. Als gepassioneerde bruidsfotograaf met een specifieke eigen stijl en unieke bruiloften, toch wel de grootste eer die ik kan krijgen.

Canon Experience Days 2017 - TOTAALFOTOGRAFIE

Masterclass

 

De workshop zou dit keer geen lezing om seminar zijn maar een echte masterclass! Dat betekend dat cursisten in 3 uur tijd een kijkje bij mij in de keuken konden nemen voor een sterk gereduceerd tarief en ook zelf aan de slag konden met hun camera.
Mijn workshop begon met een slideshow met mijn beste werk van afgelopen jaren. Daarna vertelde ik wat het verschil was tussen de specifieke stijl die ik hanteer en de ”type” bruidsparen die mij boeken. Ik vond het een eer dat er zelfs oud bruidsparen en andere bekenden van mij aanwezig waren!
Zo volgde Dave mijn workshop! Ik heb de bruiloft van Dave een aantal maanden geleden gefotografeerd en zelf is heeft hij inmiddels zijn oude hobby weer opgepakt. Supertof om te zien dat Dave weer een gepassioneerde fotograaf is. Ook was Cynthia weer van de partij! Cynthia ken ik van een autoclub waar ik bij aangesloten ben en inmiddels heeft Cynthia bijna al mijn workshops gevolgd!

 

Team TOTAALFOTOGRAFIE

 

TOTAALFOTOGRAFIE bestaat inmiddels uit een sterk team met gepassioneerde fotografen. Oud stagiaires Jeanine, Nancy en Sunny zijn inmiddels een vast gezicht binnen het team van TOTAALFOTOGRAFIE evenals de nieuwe Vera. Jeanine, Nancy en Sunny hebben samen met collega fotograaf en vriend Danny Ramkisoen, ontzettend veel geholpen op deze dagen.

 

Echte bruiden en bruidsparen

 

Een masterclass / workshop van TOTAALFOTOGRAFIE is geen echte masterclass als er ook echt te fotograferen valt! Wij hadden maar liefst 4 modellen. Een van de modellen was mijn trouwe secondshooter en tevens succesvol fotograaf, Jeanine Schuil van Jeanine Schuil Fotografie. Jeanine gaat nog steeds regelmatig mee naar bruiloften als 2nd shooter en maakt tevens alle albums voor TOTAALFOTOGRAFIE. Daarnaast heb ik vorig jaar ook haar eigen bruiloft fotografeert en vond zij het weer geweldig om haar trouwjurk aan te trekken.
Ook waren Nisha & Dimitri van partij! Een echte TOTAALFOTOGRAFIE stel! Nisha is Hindoestaans en Dimitri is Russische. Een genot voor de cursisten om hun te fotograferen. Nisha was opgemaakt door Warsha Lakhichand en zag er spectaculair uit! Er zijn dan ook superveel een mooie portret foto’s van haar gemaakt.
Een nieuwkomer was Saskia Aben! Saskia ken ik mijn andere baan. Naast bruidsfotografie ben ik ook eigenaar van Thai/kickboksschool Muay Thai Utrecht. Vanuit mijn Thai/kickboksschool geven wij ook regelmatig inval lessen en clinics op andere scholen. Saskia gaf op facebook aan dat het haar geweldig leek om een keer model te mogen staan.

 

Karin’s Bridal

 

Met hulp van Karin’s Bridal uit Ijsselstein hadden we een prachtige jurk voor Saskia gesponsord gekregen. Karin’s Bridal uit Ijsselstein is een fantastische trouwjurk specialist die voor relatief lage bedragen hoogwaardig trouwjurken verkoopt! Saskia kreeg dan ook ontzettend veel complimenten over haar jurk.

De workshops waren echt fantastisch! Ik vond het weer super om deze workshops te mogen geven en ook de reacties waren wederom positief! Team Canon, superbedankt weer en tot snel 🙂

De volgende mensen wil ik wederom bedanken!
Nancy! Zonder Nancy geen presentatie! Nancy is een van mijn fantatieke fotografen en maakt tevens al mijn presentatief! Een gouden persoon.
Danny Ramkisoen, een van mijn beste vrienden die altijd voor mij klaar staat en op fotografie gebied alles opzij schuift en alle techniek gefixt had voor dat ik het door had.
Jeanine! De kracht achter mijn albums en de vele bruiloften. Tevens ook fantastische dat zij direct haar jurk wilde aantrekken voor deze workshops.
En dan Sunny! De fotograaf die misschien wel bij 60% van mijn bruiloften aanwezig is en een zeer goede talentvolle fashion fotograaf en modellen coacher is.

Workshop: Canon Experience days – Masterclass TOTAALFOTOGRAFIE
Fotograaf: Ashvin Ghisyawan
Assistenten: Danny Ramkisoen, Sunny Jagesar, Nancy van der Niet, Jeanine Schuil
Modellen: Saskia Aben, Nisha & Dimitri Segejev, Jeanine Schuil
Visagie Nisha: Warsh Lakhichand
Trouwjurken: Saskia Aben
Organisatie: Jolanda Beerse

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.