Bryan & Shewika trouwen in het Amstelhotel

Trouwfotograaf Amsterdam

Trouwen in het Amstelhotel; Shewika en Bryan zijn het gelukkige bruidspaar die op deze bijzondere locatie trouwen. Een tijdje terug hebben wij in Amsterdam de bruiloft gefotografeerd van Shewika en Bryan. Wij hebben al veel toffe en speciale bruiloften meegemaakt, maar ook dit was wederom een hele bijzondere bruiloft! De feestbeesten en partygangers moeten dit lezen!
Bryan is de persoon achter I & B events, een bureau dat vele feesten in Nederland organiseert. Zo treden er regelmatig bekende en grote artiesten op zijn feesten op, zoals Jayh, Dj Dyna, enz.
Wijzelf begonnen de dag in het supermooie Amstel Hotel in Amsterdam. Dit hotel is echt prachtig en ik blijf het stoer vinden om met mijn Aygo tussen de Ferrari’s en diverse Rolls’ te staan.
Shewika was zich nog aan het klaarmaken voor deze grote dag toen wij aan kwamen. Zij werd hierbij geholpen door vriendinnen en nichten. Ook Bryan was zich aan het klaarmaken en werd daarbij geholpen door zijn beste vrienden.

De trouwceremonie

De ceremonie vond plaats in de grote prachtige balzaal. Het was ontzettend druk! Desondanks was er een stilte en waren de emoties tot diep in het hart te voelen. De ceremonie was erg mooi! Na de ceremonie vond er een uitgebreid borrelmoment plaats in het hotel. Na het borrelen vertrokken wij met het bruidspaar naar de Van der Valk Hotel Schiphol A2.
Toen wij op de locatie waren aangekomen, was het tijd om samen met dit bruidspaar nog wat foto’s te gaan maken. Wat zagen ze er samen prachtig en gelukkig uit! De foto’s hebben we gemaakt in de super mooie tuin van Van Der Valk A2! De hele tuin stond vol met prachtige paarse bloemen en daar MOESTEN we natuurlijk gebruik van maken.

Het diner en bekende artiesten

Na de shoot was het tijd voor het Diner. Ook dit Diner was weer top! Er waren verschillende gerechten, van Hindoestaans, tot Surinaams, Italiaans enz. We wisten zelf niet eens wat wij moesten kiezen.
Na het Diner was het tijd voor het feest! Dit was niet zomaar een feest. Als Bryan een feest organiseert, zijn er alleen top artiesten! En ook nu weer!
Het begon al met de band van de avond. Dat was La Fiesta! De bekende Surinaamse band die onder andere regelmatig optreedt in Holland Casino. Daarnaast traden er een aantal bekende artiesten op! De FunX luisteraars zullen vast niet onbekend zijn met de artiesten als Jayh Jawson, Freddy Moreira en Gio. Van alle bruiloften die wij hebben meegemaakt was dit feest toch wel een van de hoogtepunten!

Check de foto’s en geniet van deze waanzinnige bruiloft!!!

Trouwfotografie Amsterdam: Totaalfotografie
Trouwlocatie: Amstelhotel Amsterdam, Van der Valk Hotel Schiphol A2

bruidsfotografie Amstelhotelbruidsfotografie Amstelhotelbruidsfotografie Amstelhotelbruidsfotografie Amstelhotelbruidsfotografie Amstelhotelbruidsfotografie Amstelhotelbruidsfotografie Amstelhotelbruidsfotografie Amstelhotelbruidsfotografie Amstelhotelbruidsfotografie Amstelhotelbruidsfotografie Amstelhotelbruidsfotografie Amstelhotelbruidsfotografie Amstelhotelbruidsfotografie Amstelhotelbruidsfotografie AmstelhotelFerrari amstelparkbruid in rolls roysvan der valk a4van der valk a4van der valk a4van der valk a4bruiloft van der valk A4 schipholbruiloft van der valk A4 schipholbruiloft van der valk A4 schipholbruiloft van der valk A4 schipholbruiloft van der valk A4 schipholbruiloft van der valk A4 schipholbruiloft van der valk A4 schipholJayh Jawsonbruiloft van der valk A4 schipholJayh Jawsonbruiloft van der valk A4 schipholbruiloft van der valk A4 schipholbruiloft van der valk A4 schipholbruiloft van der valk A4 schipholbruiloft van der valk A4 schipholbruiloft van der valk A4 schipholbruiloft van der valk A4 schipholbruiloft van der valk A4 schipholbloemen decoratie

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.