Nederlandse bruiloft op Kasteel De Schaffelaar, Barneveld

Dj Julian Black gaat trouwen!!!

Hoe tof is het dat je als dj op bruiloften nu zelf gaat trouwen!

Toen Julian deze keuze had gemaakt, wat zal er wel niet door hem heen gegaan zijn. Als dj kom je op zoveel toffe trouwlocaties. Welke zal je zelf kiezen? Of nog lastiger, welke dj zal er draaien op je eigen bruiloft? 😉

Als dj kom je natuurlijk ook veel (goede) trouwfotografen tegen. Supertof dat Julian en Mandy voor ons, TOTAALFOTOGRAFIE, hebben gekozen.

Trouwen op Kasteel De Schaffelaar

Julian heeft altijd gezegd dat als hij zou gaan trouwen, dat hij dit op zijn favoriete trouwlocatie De Schaffelaar zou willen doen. Een waanzinnig mooie locatie!

Kasteel De Schaffelaar is een historisch kasteel gelegen in Barneveld, Nederland. Het kasteel staat bekend om zijn prachtige architectuur en is een belangrijk cultureel erfgoed in de regio.

Een van de meest opvallende kenmerken van Kasteel De Schaffelaar is de imposante toren, die een hoogte van ongeveer 40 meter bereikt. De toren biedt een panoramisch uitzicht over het omliggende landschap en is een herkenbaar symbool van het kasteel.

Ideaal voor supervette trouwfoto’s!

Hoe de dag verliep

De bruiloft begon voor ons met het vastleggen van de voorbereidingen. Onze fotograaf Charlie fotografeerde bij Julian, en ik mocht zelf de voorbereidingen van Mandy vastleggen. Een setting als een kasteel is natuurlijk prachtig om in te fotograferen.

Na de voorbereidingen was het tijd voor de first look en trouwceremonie. De first look vond in de trouwzaal plaats en zowel Mandy als Julian keken stralend verliefd naar elkaar. Na de ceremonie was het tijd voor een borrel, gevolgd door een fotoshoot.

Vervolgens was het tijd voor het diner en maakte ik ondertussen een slideshow van de foto’s. Deze werd diezelfde avond nog afgespeeld om meerdere schermen.

Inmiddels kwamen de laatste gasten voor het feest binnen en konden we het feest gaan fotograferen. Uiteindelijk hebben wij nog wat laatste foto’s van het bruidspaar buiten gemaakt en konden wij met een goed gevoel weer naar huis.

“Ge-wel-dig!”

Wat een fantastische serie is dit geworden en de reactie van het bruidspaar maakt dat wij extra blij waren: “Ge-wel-dig 🙂 !!! Zijn er zo blij mee! De foto’s zijn mooier dan we hadden durven dromen!’”

Het was een waanzinig leuke bruiloft! Zowel mijn fotograaf Charlie als ik keken echt onze ogen uit. Wat een mooie setting en wat een rustige, ongedwongen sfeer. Alles klopte gewoon op deze bruiloft. Zelfs het weer was perfect. Warm, maar niet te warm. Hierdoor kon een groot gedeelte van de dag ook gewoon buiten plaatsvinden.

Naast alle multiculturele en interculturele bruiloften vonden we het tof om weer een Nederlandse bruiloft te fotograferen. De rust en structuur bij deze bruiloften maakt het toch superleuk voor ons als afwisseling. En dit soort locaties zijn voor ons als trouwfotografen ook altijd geweldig om te mogen fotograferen.

Wil je ook dit soort trouwfoto’s?

Home » Portfolio & Blog » Nederlandse bruiloft op Kasteel De Schaffelaar, Barneveld