Bruidsreportage Coolsingel, Nesselande, SS Rotterdam en Event Plaza

Sandya en Amarnath zijn getrouwd. Dit prachtig bruidspaar heeft mij nog niet eens zo heel lang geleden geboekt. We hadden beiden het geluk dat ik nog beschikbaar was op deze dag.
De bruiloft zou plaatsvinden in Rotterdam en het feest in Rijswijk.

Toen dit bruidspaar bij mij voor het intake gesprek kwam hadden wij al direct een klik. Ik was verbaasd om te horen dat we zelfs een aantal gezamenlijke vrienden deelden. Tevens had ik ook een familielid van ze gefotografeerd en ga ik nog de bruiloft van een goede vriendin van haar fotograferen.

De bruidsreportage begon voor mij bij stadhuis Coolsingel in Rotterdam. Een van de bekendste stadhuizen in de Randstad. Tevens ook een prachtige trouwlocatie om te trouwen met zelfs een eigen binnentuin. De ceremonie was heel mooi en emotioneel. Vanuit mijn ooghoeken zag ik dan ook af en toe een traantje.
Na de ceremonie was het tijd voor de feliciaties. Dit gebeurde in Coolsingel zelf wat heel bijzonder is. Door de drukte van de vele trouwerijen die daar dagelijks plaatsvinden, kan dit niet altijd. Voor het bruidspaar en de familie geweldig. Hoe tof is het om als gast het bruidspaar direct na de ceremonie te feliciteren.
Na de felicitaties hebben wij nog in de binnentuin wat familie foto’s gemaakt en vervolgens begonnen wij met de trouwshoot. De shoot vond op diverse locaties plaats. Zo hebben wij o.a. op het strand van Rotterdam Nesselande gefotografeerd en op de SS Rotterdam. Nesselande is een prachtig stuk strand in Rotterdam. Een absolute aanraden voor elke Rotterdammer die een strandshoot wil. Tevens zit er ook een stuk groen waar zeker in het voorjaar toffe shoots gedaan kunnen worden.

De SS Rotterdam is ook geen onbekende terrein. Als fotograaf ben ik hier al een aantal keren geweest en verbaas ik mij hoe mooi deze locatie is. De ligging is super en er is genoeg parkeerplaats.  Daarnaast kan je zowel op het dek (in de open lucht) als binnen in het schip fotograferen.

Na de bruidsreportage zijn wij doorgereden naar bekende feestlocatie, Event Plaza in Rijswijk. Een van de bekende feest / trouwlocaties in Rijswijk / Den Haag met gigantische grote zalen. En dat was ook wel nodig want het was superdruk!
Het feest zelf was heel tof. Voordat er gedanst werd, werd er nog een prachtige taart aangesneden, een hele bijzondere openingsdans gedaan en zelfs een zangbattle. Daarna was het tijd om te feesten. Er werd flink gedanst en mijn favoriete dj’s, Dj Swing moesten weer draaien. Zij kunnen iedereen aan het dansen krijgen! Tevens wil ik mijn goede vriend Ranjeev Gowri, die ook second shooter was op deze dag, bedanken!

Check de foto’s om de sfeer te proeven 🙂

Bruidsreportage Coolsingel, Nesselande, SS Rotterdam en EventplazaBruidsreportage Coolsingel, Nesselande, SS Rotterdam en EventplazaBruidsreportage Coolsingel, Nesselande, SS Rotterdam en EventplazaBruidsreportage Coolsingel, Nesselande, SS Rotterdam en EventplazaBruidsreportage Coolsingel, Nesselande, SS Rotterdam en EventplazaBruidsreportage Coolsingel, Nesselande, SS Rotterdam en Eventplaza

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.