Bruidsfotografie workshop 20 juli te Arendshoeve

20 juli was voor mij de dag!

Ik gaf namelijk mijn eigen workshop Bruidsfotografie! Eerder dit jaar heb ik eerder het geluk gehad dat ik voor Canon Nederland 4 gigantische bruidsfotografie workshops mocht geven. Dit was voor publiek welke zelf door Canon selecteerd was. Een enorme eer natuurlijk.
Nu mocht ik mijn eigen workshop geven aan mijn eigen publiek! En ik vond het SUPERVET!!!

Dit zijn de eerste reacties van de cursisten, de rest volgt nog:
Lizemijn:
”De workshop inspireert niet alleen op het artistieke vlak, maar belicht ook de zakelijke kant van het vak van bruidsfotograaf. Praktische tips geven je handreikingen om direct toe te kunnen passen in je eigen bedrijf, waarmee je je klanten nog beter van dienst kunt zijn en je hen nóg betere service kunt verlenen. Met Ashvin’s adviezen kun je je bedrijf al direct na de workshop verder tot bloei laten komen. ”

Babet van Trommelen:
”Wat een geweldige ervaring, na deze dag heb ik nog veel meer zin om bij Ashvin het komend half jaar stage te gaan lopen. Het was een unieke kans om zo al een dagje mee te mogen kijken en ook doen. Wat zal ik veel van Ashvin kunnen leren in een half jaar als ik zie wat ik nu al in een dag heb geleerd. Zeker een aanrader!”

Sudhier:
”20 juli heb ik de TOTAALFOTOGRAFIE Bruidsfotograaf Workshop mogen meemaken met als workshop-leider Ashvin Ghisyawan geassisteerd door Erwin Beckers en Jeroen Wahlen. Een workshop dat de facetten van Bruidsfotografie direct in perspectief bij mij heeft gezet. Een workshop dat je rechtstreeks, zonder omleiding, meeneemt in bruidsfotografie met praktijk onderdelen waar je echte bruidsparen fotografeert. Ik heb er veel van geleerd… het heeft mij een goede spiegel voorgehouden wat ik al kan en in welke mate ik iets beheer. Maar ook zeker wat ik niet kan en welke mate ik dat nog moet ontwikkelen. Praktische tips over apparatuur, gebruik, maar ook hoe je als fotograaf je voorwaarden stelt en wat je kan maken in afspraken en wat niet is me bijgebracht. Kortom een totale workshop dat je als beginnende maar ook gevorderde fotograaf in de juiste richting zet.”

Satish:
”Met veel enthousiasme was ik naar  De Arendshoeve gereden eenmaal kennis gemaakt te hebben met jou begon de workshop. Ik heb veel informatie opgenomen en het mooiste was dat je ook veel eigen ervaring met ons deelde. De workshop was voor mij zeker de moeite waard. ( ik hoop op een vervolg workshop)”

Het leuke was dat er tijdens deze dag ook een ander evenement plaatsvond, namelijk: ”An intimate bridal affair” georganiseerd door Renate Badloe van Classy Affairs. Dit was een evenement met workshops voor klanten die gaan trouwen of hun netwerk. Daarnaast waren er veel netwerk partners aanwezig wat het voor de cursisten op sommige vlakken nog extra leuk maakte! Zo waren er bruidstaarten van Cuppy and Cake, speelde Monique van Helden- Dihalu op de Dhol, begeleid door een van mijn 4 bruidsparen en zaten we natuurlijk in een supervette locatie! Tijdens het evenement van Classy Affairs heb ik als bruidsfotograaf ook een presentatie gegeven aan netwerkpartners en klanten ten behoeve van het kiezen van een bruidsfotograaf. Waar op te letten, afspraken, stijl enz. Erg interessant!

Tijdens de workshop hebben we naast de theorie heel veel gefotografeerd! Ik had 4 supermooie bruidsparen ter beschikking die ik heel goed kende omdat ik hun bruiloft ook had gefotografeerd. Daarnaast zagen ze er extra mooi uit door de visagie van Lubna en natuurlijk dat ze hun trouwoutfit ook weer aanhadden. De workshop heb ik mede kunnen doen door hulp van Erwin Beckers (met wie ik volgend jaar samen workshops zal geven) en Jeroen Wahlen (die mij altijd assisteert bij dit soort workshops).

Bij deze een aantal sfeer foto’s! Die gemaakt zijn door Tariq Hassan van TNN Fotografie en Erwin Beckers

UPDATE: De foto’s van Erwin Beckers zijn toegevoegd. De foto’s van de cursisten worden begin volgend week toegevoegd

Foto’s Tariq Hassan

Bruidsfotografie workshop 20 juli te ArendshoeveBruidsfotografie workshop 20 juli te ArendshoeveBruidsfotografie workshop 20 juli te ArendshoeveBruidsfotografie workshop 20 juli te ArendshoeveBruidsfotografie workshop 20 juli te ArendshoeveBruidsfotografie workshop 20 juli te ArendshoeveBruidsfotografie workshop 20 juli te ArendshoeveBruidsfotografie workshop 20 juli te ArendshoeveBruidsfotografie workshop 20 juli te ArendshoeveBruidsfotografie workshop 20 juli te ArendshoeveBruidsfotografie workshop 20 juli te ArendshoeveBruidsfotografie workshop 20 juli te ArendshoeveBruidsfotografie workshop 20 juli te ArendshoeveBruidsfotografie workshop 20 juli te ArendshoeveBruidsfotografie workshop 20 juli te ArendshoeveBruidsfotografie workshop 20 juli te Arendshoeve

 

Foto’s Erwin Beckers:

bruidsfotografie workshop totaalfotografiebruidsfotografie workshop totaalfotografiebruidsfotografie workshop totaalfotografiebruidsfotografie workshop totaalfotografiebruidsfotografie workshop totaalfotografiebruidsfotografie workshop totaalfotografiebruidsfotografie workshop totaalfotografiebruidsfotografie workshop totaalfotografiebruidsfotografie workshop totaalfotografiebruidsfotografie workshop totaalfotografiebruidsfotografie workshop totaalfotografiebruidsfotografie workshop totaalfotografie

 

Bruidsfotografie workshop partners:
Locatie: Arendshoeve
Docent: Ashvin Ghisyawan / TOTAALFOTOGRAFIE
ass docent: Erwin Beckers
Sfeerfoto’s: Tariq Hassan, Erwin Beckers en cursisten
Taart: Cuppy and Cake en Roberte Pinas
Muziek: Dutch Dholi, Sunil Chitaroo (Orquesta Brasza) en Anil van La Fiesta
Weddingplanner: Classy Affairs
Decoratie: Weddingmaster
Design: Harish Lakhi & Madhawi Bansidar van Shakti Designs
Visagie: Make up by Lubna & Linda Stephanie
Trouwambtenaar: Marijke Plas-Kloosterman
Zoetigheid: Mithais

Bruidsparen:
– Linda & Mohib
– Ashvind & Umesh
– Shereen & Vishaal
– Nisha & Milton

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.