Fauzia en Ton | Bruidsfotografie in Landgoed te Werve en Des Indes

Soms heb ik van die bruidsparen die zo verschillend zijn  maar ook weer zo het zelfde! Zo ook dit stel. Fauzia en Ton zijn in juli van dit jaar getrouwd.
De bruiloft zou klein en intiem zijn en plaatsvinden in Landgoed te Werve.

Trouwlocatie Den Haag

Nancy en ik begonnen op de eerste locatie en dat was direct een van mijn favoriete locaties in Nederland, namelijk Hotel des Indes in Den Haag centrum.
Het bruidspaar was zich nog aan het voorbereiden toen wij waren gearriveerd. De bruid zat nog in de visagie en de bruidegom zat nerveus te wachten.

First Look

De eerste momenten en de ”first look” waren direct al spectaculair! De emoties en liefde waren van veraf al te voelen. Man, wat hou ik van dit soort bruiloften.
Na de first look hebben we nog wat foto’s gemaakt in dit fantastische hotel. Daarna was het tijd om te vertrekken naar de volgende locatie, Te Werve in Rijswijk. Ik heb al diverse bruiloften op deze locatie gefotografeerd en elke keer ben ik weer verbaasd hoe de decorateurs de zaal weten om te bouwen naar een spectaculaire trouwzaal.

De Ceremonie

De ceremonie was prachtig en zat vol kippevel momenten. Na de ceremonie waren de meeste gasten al snel buiten te vinden. Het was deze dag namelijk zonnig en 26 graden! Wat wil je nog meer op je bruiloft! De toast, taart en borrelmoment vonden dan ook buiten plaats.

Openingsdans en Feest!

Rond 18.00 was het tijd voor het uitgebreide diner en daarna zou het feest plaatsvinden. Een trouwfeest is helemaal compleet als er ook een openingsdans is en dat vond dan ook plaats. Na de openingsdans barstte het feest los. Geweldige dj’s compleet met bongo artiesten en zelfs een saxofonist maakte het feest compleet.
Als ik terug denk aan deze bruiloft of er met het bruidspaar weer over heb, krijg ik weer kippenvel. Ik ben benieuwd of jullie met deze foto’s kunnen voelen wat ik heb ervaren.

Vergeten jullie ook niet om de trouwvideo te bekijken van dit stel. Ook de video is waanzinnig geworden. Maar dat is ook niet gek als topper Jan Peroon je bruiloft mag fotograferen!

De weddingplanner van deze bruiloft was Evy van Evy’s Proposal.
Trouwfotografie Den Haag: Totaalfotografie
Trouwlocatie: Hotel des Indes in Den Haag, Te Werve in Rijswijk

Hotel des Indes bruiloftHotel des Indes bruiloftHotel des Indes bruiloftHotel des Indes bruiloftHotel des Indes bruiloftHotel des Indes trouwringLandgoed te werve bruiloftLandgoed te werve bruiloftLandgoed te werve bruiloftLandgoed te werve bruiloftLandgoed te werve bruiloftLandgoed te werve bruiloftLandgoed te werve bruiloft

te werve trouwfeest

trouwbedankje

te werve trouwfeestte werve trouwfeest

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu