Bruidsfotografie awards kwartaal 2 – 3x ISPWP & 1x Masters award

Bruidsfotografie awards kwartaal 2 – 3x ISPWP & 1x Masters award

WOOWWWWW Dit is gewoon echt te vet!!! Ik heb gewoon 4 awards gewonnen dit kwartaal!!!

Hoe vet is dit, dat ik als Bruidsfotograaf bekroond word voor mijn werk met 1 nationale award en 3 internationale awards. En dan niet bij de minste instanties, maar namelijk bij de Masters of Dutch Wedding Photography Awards en de International Society of Professional Wedding Photographers.
Wat voor mij dit keer echt bijzonder is, is dat 3 foto’s uit een bruiloft komen, namelijk de hindoestaanse bruiloft van Wiresh & Anisha die plaats vond in Den Haag, in zaal Opera / Alliance.

Ik zal wat kort vertellen over de foto’s!

 1. Emotionele bruidsfotografie

  Deze foto is gemaakt in het begin van de hindoebruiloft. Als hindoestaanse bruiloft fotograaf vind ik het echt fantastische om dit soort emotionele momenten mee te mogen maken en vast te leggen. Anisha deed hier een ritueel waarbij zij ”losgelaten” werd door haar moeder. Een heel emotioneel moment waarbij ik bij het mij kijken van deze foto wederom kippenvel krijg.bruidsfotografie awards ISPWP

 2. Bruiloft voorbereidingen

  Deze foto is gemaakt tijdens het voorbereidingsmoment van Anisha voor het huwelijk. Anisha heeft naast de professionele visagie ook zelf een deel zelf gedaan. Haar focus maakte dat voor mij een ultiem journalistiek moment was en ik besloot om deze in te zenden. Wij fotograferen vaak de voorbereidingsmomenten omdat hier veel toffe momenten gebeuren. bruidsfotografie awards ISPWP

 3. De Bidai / Afscheidsritueel

  De bidai is een emotioneel afscheidsritueel binnen hindoestaanse bruiloften. Op deze foto zie je alle emoties van de broers en zussen samenkomen. Wederom een foto die mij kippelvel bezorgd, waardoor ik besloot om deze in te sturen voor de ISPWP, en met succes 🙂
  bruidsfotografie awards ISPWP

 4. Bruiloft voorbereidingen

  Soms heb je van die momenten dat je het als fotograaf gewoon echt niet weet. Tijdens de receptie van de Indiase Ankita en Manmeet wist ik na een uur fotograferen in de hotel kamer van Van der Valk Schiphol A4 niet meer wat ik moest doen. Op dit soort momenten doe ik het licht uit om te zien wat er precies gebeurd. En dat was het beste wat ik kon doen. De bureau lamp achter Anita stond al perfect, die nog druk bezig was met haar jurk en de Iphone van Manmeet gaf precies genoeg licht om hem te belichten. Het blauwe licht in de Jacuzzi kwam er perfect uit.
  bruidsfotografie awards Masters of Dutch wedding photography

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.