Bruidsfotografie Amsterdam | Arjan & Ginger | Vondelkerk

Bruidsfotografie Amsterdam, Arjan & Ginger trouwen in het Vondelkerk.

Wat een dag was dit mensen.  Dit bruidspaar is via collega fotograaf Sarah Letchert bij mij terecht gekomen. Geweldig om te horen dat Sarah zoveel vertrouwen in mij heeft.
De bruiloft vond plaats op 17 augustus 2012. Ik kwam net aan in de Vondelkerk toen ik Arjan al behoorlijk nerveus zag doen. Ik kon mij dit direct voorstellen. Een trouwdag is niet zomaar een dag, maar echt de mooiste dag van je leven.
Al gauw begon de plechtigheid in een prachtige kerk gelegen naast het Vondelpark, midden in Amsterdam

Na de plechtigheid hebben we nog geborreld, geproost, taart gesneden en wat hapjes gegeten in het café-restaurant ‘Vertigo’. Hierna gingen wij op een hele bijzondere wijze, namelijk met de boot, naar restaurant ‘Stork’.

Super om dit zo mee te maken. Ik heb tijdens deze trip ontzettend leuke mensen leren kennen en toffe gesprekken gehad. Voor ik het wist werd al direct een biertje in mijn handen geschoven
Restaurant ‘Stork’ ligt in Amsterdam Noord. Een prachtig restaurant met een mooie buitenlocatie. De aankleding was ontzettend mooi gedaan. Petje af!
Ja, en dan het eten. Zoals jullie bloglezers weten, hou ik van eten. Ik heb ontzettend genoten van alle hapjes, maar vooral ook het exclusieve eten als kreeft, zeebaars, oesters enz. Na het eten was het tijd voor feesten!

Hier een kleine impressie van deze wereldbruiloft! Ik zou het super vinden als jullie onder de foto’s willen like’n en een bericht zouden achterlaten.

 

bruidsfotografie amsterdambruidsfotografie amsterdambruidsfotografie amsterdambruidsfotografie amsterdambruidsfotografie amsterdamvondelparkvondelparkvondelparkvondelparkvondelkerkvondelkerkvondelkerkvondelkerkrestaurant storkrestaurant storkrestaurant storkrestaurant stork

 

 

Beginpagina Bruidsfotografie

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.