Bruidsfotografie Amsterdam – Trouwen in de Koning – Keukenhof

Madhevie houdt van paars en haar pop. Op het laatste kom ik straks terug 😉

Het begon allemaal ergens in 2010. Madhevie & Satish belde mij op om te vragen of ik nog beschikbaar was voor hun bruidsfotografie in april en mei 2013. Ik viel toen letterlijk van mijn stoel!!! Ik had namelijk nog nooit eerder meegemaakt dat een bruidspaar mij zo ver van te voren al wilde boeken.

Ergens twijfelde ik om deze opdracht aan te nemen maar na mijn intake gesprek met dit koppel was ik overtuigd. Ik wilde deze bruiloft super graag fotograferen. Wat een geweldig stel is dit. Ik had zo een klik met dit bruidspaar dat ik ze eigenlijk als vrienden begon te zien in plaats van als klant. Sterker nog, ik noemde Madhevie bij haar achternaam (Isrie) in plaats van haar voornaam. Dit doe ik alleen bij goede vrienden.

In ieder geval… op 14 februari mocht ik hen voor het eerst fotograferen. Zij hadden namelijk een loveshoot / pre-wedding shoot bij mij geboekt. Wellicht hebben jullie deze serie in hartje Amsterdam al gezien. Zo niet, klik dan even hier. Tijdens deze shoot leerde ik Madhevie en Satish pas echt goed kennen. Wat was ik blij dat ik hun bruiloft mocht fotograferen.

En toen was het zo ver. Een week voor de bruiloft stond mijn telefoon roodgloeiend. Niet van de vele aanvragen, maar door alle netwerkpartners met wie ik deze dag zou werken en waarvan velen inmiddels goede vrienden zijn geworden. Weddingmaster deed de decoratie, Renate Badloe van Classy Affairs de weddingplanning en Naghmana Syed verzorgde de visagie. Tevens was er een buffet van Catering Moksi, muziek van de zeer goede band Xclusive en waren er een aantal goede vrienden van mij ook bij de bruiloft.

Zaterdag 27 april,  de dag van de bruiloft!  Ik zat in de auto en mijn second shooter Celica moest mij op dat moment kalmeren. Ik was al over de 300 bruiloften heen maar de spanning was weer enorm. Als bruidsfotograaf noem ik dit gezonde spanning. Althans, dat probeer ik op dat moment tegen mijzelf te zeggen 😉

Madhevie zag er BLOEDMOOI uit. Na wat foto’s van haar gemaakt te hebben en haar gerust te stellen (want ze was vet nerveus), wilde ik boven haar bruidsjurk fotograferen. Het eerste wat mij opviel was een uhmmm ‘bijzondere’ pop. Althans een pop die niet mijn smaak was. Madhevie vertelde dat zij deze pop al sinds haar geboorte heeft maar dat Satish de pop haat. En ik kon het mij voorstellen van Satish  Uiteindelijk moest ik hoe dan ook een foto van Madhevie met haar pop maken, zie onder 😉

Kort daarna kwam Satish aan in een dikke witte trouwauto. Als ik mij niet vergis was dit een Chrysler. Ook bij Satish was er wat spanning te zien en dit is natuurlijk altijd een goed teken. Satish droeg naast een mooie pak ook GEWELDIGE schoenen! Na het ophalen van Madevie was het tijd voor een korte fotoshoot in Keukenhof. Daarna reden wij door naar De Koning – Party & Events waar het bruidspaar werd opgewacht voor de trouwceremonie.

De bruiloft was een van de meest bijzondere die ik ooit had meegemaakt. Mede door de weddingplanning en een hele solidaire hechte familie, (een absolute must bij dit soort grote bruiloften) was alles tot in de puntjes afgestemd en geregeld. Voor mij als trouwfotograaf is dit natuurlijk perfect. Hoe bijzonder is het om voor een bruiloft met zoveel man een draaiboek te hebben welke klopt!

Na flink wat foto’s deed ik aan het einde nog een dansje met de bruid. Voor mij was dit een bruiloft om nooit te vergeten. Ik kan niet wachten om op 11 mei de hindoestaanse bruiloft van dit stel te mogen fotograferen. Ik hoop dat jullie bij het zien van deze foto’s mijn enthousiasme begrijpen en zou het tof vinden als jullie een comment achterlaten 🙂

 

bruidsfotografie in Amsterdam door Totaalfotografiebruidsfotografie in Amsterdam door Totaalfotografiebruidsfotografie in Amsterdam door Totaalfotografiebruidsfotografie in Amsterdam door Totaalfotografiebruidsfotografie in Amsterdam door Totaalfotografiebruidsfotogaaf Ashvinbruidsfotogaaf Ashvinbruidsfotogaaf Ashvinbruidsfotogaaf Ashvinbruidsfotogaaf Ashvintrouwfotograaf amsterdamtrouwfotograaf amsterdamtrouwfotograaf amsterdamtrouwfotograaf amsterdamtrouwfotograaf amsterdamtrouwfotografie de Koningtrouwfotografie de Koningtrouwfotografie de Koningtrouwfotografie de Koningtrouwfotografie de Koningtrouwfotografie de Koningbruidsreportage huwelijkbruidsreportage huwelijkbruidsreportage huwelijkbruidsreportage huwelijkbruidsreportage huwelijktrouwreportage trouwerijtrouwreportage trouwerijtrouwreportage trouwerijtrouwreportage trouwerijtrouwreportage trouwerijtrouwboektrouwboektrouwboektrouwboekhuwelijkhuwelijkhuwelijkhuwelijk

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.