Bruidsfotograaf Zaandam | Tulp 1 | Rietesh & Kirty

Bruidsfotograaf voor Zaandam in zaal Tulp 1. Vandaag mag ik de bruiloft fotograferen van Rietesh & Kirty! Een superbijzondere ervaring!

Enig tijd geleden werd ik door een bekende van mij benaderd. Namelijk Rietesh. Rietesh kende ik nog niet persoonlijk maar was al wel lid van mijn Facebook hindoestaanse foto en videografen forum. Dit is een forum waar ongeveer 100 gepassioneerde foto- en videografen lid van zijn en wij discussiëren over van alles wat met fotografie te maken heeft.

Kirty kwam mij bekender voor! Kirty is namelijk een groot fan van mijn werk en reageerde regelmatig op diverse foto’s en series die ik online plaatste. Desondanks was ik verbaasd dat Rietesh alleen bij mij op intake gesprek kwam. Tijdens het gesprek werd duidelijk dat ik een verassing zou zijn voor de bruid 🙂 HOE VET IS DAT!
Het intake gesprek was leuk en natuurlijk hebben wij meer gesproken over fotografie dan over de bruiloft 😉

Rietesh en Kirty zouden 2 dagen trouwen. Helaas was ik voor de eerste dag (hindoestaanse huwelijk) al geboekt, maar vriend en collega fotograaf Vishu Mahabir was nog wel beschikbaar. En natuurlijk heeft hij wederom een geweldige reportage van dit stel gemaakt.

Ik had superveel zin in deze bruiloft. De bruiloftceremonie zou zelf plaatsvinden in stadhuis Diemen. Diemen is een mooie wijk net voor Amsterdam. Voor mij als Utrecht was het met 20 min rijden dan ook bijna een thuis wedstrijd. De ceremonie was erg mooi en emotioneel. Hier hou ik van! Gewoon echt.

Na de ceremonie vertrokken we naar het Amstelpark om wat foto’s te maken. Voor de gene die het Amstelpark nog niet kent, wat een schitterende locatie is dit. Het Amstelpark ligt eigenlijk midden in Amsterdam en is werkelijk een enorm park. Als bruidsfotograaf kan ik hier uren blijven fotograferen. Maar ook zonder mijn camera’s blijft dit een geweldig park om ook gewoon door heen te wandelen. Absoluut een aanrader.

Na de ceremonie was het alweer tijd om door te rijden naar Zaandam. Hier zou de rest van de ceremonie plaatsvinden zoals het aansnijden van de taart, champange, diner en natuurlijk het feest.
Het was voor mij alweer na een lange tijd dat ik weer in Tulp 1 mocht fotograferen. Tulp 1 is een andere soort zaal dan de bekende Tulp 2. Iets kleiner maar nog wel met een boven verdieping. Voor bruidsfotografen die naar dynamische composities zoeken ideaal dus! Ik vond het geweldig om dit liefdevol koppel te mogen fotograferen. Beiden hebben superveel genoten van een top bruiloft en ook voor mij was het weer feest!

 

bruidsfotograaf zaandam tulp 1bruidsfotograaf zaandam tulp 1bruidsfotograaf zaandam tulp 1bruidsfotograaf zaandam tulp 1bruidsfotograaf zaandam tulp 1bruidsfotograaf zaandam tulp 1bruidsfotograaf zaandam tulp 1bruidsfotograaf zaandam tulp 1bruidsfotograaf zaandam tulp 1bruidsfotograaf zaandam tulp 1bruidsfotograaf zaandam tulp 1bruidsfotograaf zaandam tulp 1bruidsfotograaf zaandam tulp 1bruidsfotograaf zaandam tulp 1bruidsfotograaf zaandam tulp 1bruidsfotograaf zaandam tulp 1bruidsfotograaf amstelparkbruidsfotograaf amstelparkbruidsfotograaf amstelparkbruidsfotograaf amstelparkbruidsfotograaf amstelparkbruidsfotograaf amstelparkbruidsfotograaf tulp 1bruidsfotograaf tulp 1bruidsfotograaf tulp 1bruidsfotograaf tulp 1bruidsfotograaf tulp 1bruidsfotograaf tulp 1bruidsfotograaf tulp 1

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.