Bruidsfotograaf Waverveen Vivaah Hindoestaanse bruiloft Rajsri en Rish

Zoals sommige van jullie weten kom ik uit het Utrecht. Een stad met relatief weinig hindoestanen en volgens mij ben ik op dit moment de enige hindoestaanse bruidsfotograaf voor Vivaah’s in Utrecht.

Vorig jaar werd ik gebeld door Rajshri, een aanstaande bruid die op 5 min bij mij vandaan woonde. Natuurlijk was ik verbaasd en tegelijkertijd voelde ik mij ook vereerd.
Rajshri gaf aan dat ze zou gaan trouwen dat zij en haar partner graag wilde dat ik de huwelijksfotografie zou doen. Dit vond ik een enorme eer daar er nog zoveel andere goede fotografen zijn.

Tijdens de intake heb ik een leuk en informeel gesprek met dit bruidspaar gehad.
En dan was het zover! 15 juni 2013. Rajshri en Rishwien gingen trouwen.

De dag begon voor mij bij Rishwien thuis. Daar werd Rishwien traditioneel aangekleed door zijn Nederlandse zwager. Rishwien had er voor gekozen om een echte Jora Jama (traditionele Indiase trouwkledij) aan te trekken.
Op deze dag had ik een second shooter bij mij, namelijk Miranda van Vijfvinkel. Zij zit tevens ook aangesloten bij ons bruidsfotografen collectief, We Love Weddings. Miranda keek haar ogen uit en tot mijn verbazing, kon zij aardig haar plek vinden in de drukte.

Na deze ceremonie, vertrokken wij naar Waverveen (een dorp waar ik nooit eerder van had gehoord). Daar werd Rajshri al opgemaakt door Zyna Syed. Gelukkig hadden wij nog tijd voor wat portret foto’s.
Rishwien kwam spectaculair aan in een prachtige auto en compleet met een ”londa ke nach”.  De ceremonie was lekker ontspannen en alles ging redelijk gestructureerd. Uiteindelijk was het aan Dj Swing om het feest te openen. Ik kan het vaak genoeg zeggen, maar deze jongens zijn gewoon echt de beste in de scene!

Zowel Miranda als ik hebben flink genoten deze dag. Ik kijk met veel plezier terug naar deze geweldig en prachtige hindoehuwelijk. Ik hou van mijn werk en hou van hindoestaanse huwelijksfotografie 🙂

Check de sneaks hier onder! Ik hoop dat jullie bij het bekijken van deze foto’s het zelfde zullen ervaren als de gasten en ik op deze geweldige en spectaculaire dag. Ik zou het ook tof vinden als jullie een bericht zouden achterlaten 🙂

Vivah hindoehuwelijk door totaalfotografieVivah hindoehuwelijk door totaalfotografieVivah hindoehuwelijk door totaalfotografieVivah hindoehuwelijk door totaalfotografieVivah hindoehuwelijk door totaalfotografiehindoeritushindoeritushindoeritushindoeritushindoeritushindoeritus

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.