Bruidsfotograaf pakistaanse Walima | Tulp 2 Zaandam | Hassan en Shazia

Bruidsfotograaf pakistaanse Walima in Tulp 2 te Zaandam.

Hassan en Shazia zijn op 30 maart 2012 getrouwd. Helaas kon ik er niet bij zijn.
Hassan was al een tijd je een enorme fan van mijn werk en wilde dat ik de fotograaf zou zijn van hun Pakistaanse, islamitische bruiloft. Dit bestaat uit drie dagen, namelijk de Nikaah (dag 1), de Baraat (dag 2) en de Walima (dag 3). Helaas moest ik een workshop geven waardoor ik tot grote teleurstelling van Hassan alleen de Walima  (het huwelijksfeest) op 3 mei kon fotograferen. Gelukkig hadden Hassan & Shazia wel een andere goede fotograaf kunnen vinden voor hun trouwreportage.

Direct na dat Hassan en Shazia bij mijn thuis waren gekomen, hadden wij een enorme klik. Zowel Hassan als Shazia fotograferen zelf ook fanantiek en hebben ook aardig kennis van fotografie en apparatuur. Dit maakt het voor mij makkelijker omdat ik daarmee snel weet wat iemand belangrijk vind.

Hassan liet al direct merken dat Shazia echt alles voor hem betekende. De manier waarop beiden naar elkaar keken en interactie met elkaar hadden, was pure liefde!

Bij de Walima komen beide families elkaar tegen en word er veel gegeten, gedronken en gezellig gebabbeld.
Het huwelijksfeest vond plaats in een schitterende zaal in Zaandam, namelijk de Tulp 2. Hier heb ik al eerdere bruiloften gehad en elke keer valt mijn mond open van verbazing. Wat een indrukwekkende zaal is dit zeg…
Voor fotografen is dit een lastige zaal vanwege de belichting en kleur weerkaatsing. Dankzij een aantal hulpstukken voor o.a. mijn flitsers is het mij toch gelukt om hier mooie foto’s van te maken.

Ondanks dat Hassan aangaf dat het niet druk zou worden, was het feest ontzettend gezellig en er was een zeer goede sfeer. Verder was ik onder de indruk van al het lekkere eten, waar ik zelf ook flink van genoten heb.


 

Beginpagina Huwelijksfotograaf

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.