Bruidsfotograaf bruidsreportage en verlovingsfotografie in Amsterdam

Van een huwelijk komt een huwelijk. Een bekend gezegde en vaak nog steeds gebruikt in de trouwbranche.

Dit verhaal gaat over het huwelijk van Elif & Metin. Elif kende ik nog niet, maar ergens was ze ook geen onbekende. Een aantal jaren geleden heb ik namelijk ook de bruiloft van haar broer Kenan ook gefotografeerd.

Bij het bekijken van deze serie zullen jullie vast iets bijzonders opvallen. Namelijk de kleding. Deze shoot bestond namelijk uit twee dagen. De verloving fotografie en de bruidsreportage.
In de Turkse gemeenschap is het namelijk gebruikelijk dat er eerst een verloving plaatsvind en daarna de bruiloft. Ook een verloving word bij Turken groot aangepakt.

De eerste dag hadden wij als probleem dat het verschrikkelijk regende. Ondanks het weer hebben we een geweldige verlovingsshoot kunnen doen in de Hortus te Amsterdam en het NDSM werf in Amsterdam. Twee fantastische fotografie locaties.

Voor de tweede dag hebben wij (mijn secondshooter Soraya en ik) de shoot in het Amstelpark gedaan. Het was voor mij twee superleuke gezellige fotografie dagen. Ik heb alles kunnen doen wat ik wilde doen en de ”strenge” 😉 Elif heeft al haar wensen kunnen uitspreken 🙂

Check de foto’s hier onder en laat een like achter als je de serie leuk vind!

geposeerde bruidsreportage amsterdamgeposeerde bruidsreportage amsterdamgeposeerde bruidsreportage amsterdamgeposeerde bruidsreportage amsterdamgeposeerde bruidsreportage amsterdamfotografie botanische tuinen amsterdamfotografie botanische tuinen amsterdamfotografie botanische ndsm werf amsterdamfotografie botanische ndsm werf amsterdamfotografie botanische ndsm werf amsterdamfotografie botanische ndsm werf amsterdamfotografie botanische ndsm werf amsterdamtrouwreportage amstelparktrouwreportage amstelparktrouwreportage amstelparktrouwreportage amstelparktrouwreportage amstelparktrouwreportage amstelpark

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.