Bruidsfotografie Utrecht door bruidsfotograaf Ashvin – Nieuwegein

De bruiloft van Josette & Gert-Jan

Soms heb ik van die bruiloft waarbij ik denk… HEERLIJK. Vandaag mag ik uitslapen. Zo ook de bruiloft van Josette & Gert-jan. Dit bruidspaar woont namelijk 10 minuten bij mij vandaag in de buurt van Utrecht.

Dit bruidspaar had eigenlijk een andere bruidsfotograaf, namelijk vriend en collega Evert Doorn. Door omstandigheden kon Evert helaas deze bruiloft niet meer fotograferen waardoor hij voor het bruidspaar een goed alternatief zocht. Uiteindelijk is hij bij Marco Verstraten (van Sassen-verstraten) en mij uitgekomen.
Dit vond ik een grote eer. Daarnaast leek het mij supertof om een keer een bruiloft samen met Marco te fotograferen. Marco en Ellen zijn namelijk twee zeer goede fotografen!

Samen met Marco had ik afgesproken dat ik bij Gert-Jan zou beginnen en hij bij Josette. We zouden elkaar dan bij Josette thuis ontmoeten.

Naast alle culturele bruiloften was het voor mij weer even leuk om een Nederlandse bruiloft te mogen fotograferen. En dit was een echte Nederlandse bruiloft! Gert-Jan woont namelijk op een boerderij.
Daar aangekomen werd ik ontvangen door een warme familie.

Gert-Jan had de nodige gezonde spanning maar had gelukkig genoeg tijd om alles rustig aan te doen. Na het aankleden vertrokken wij naar Josette waar zij elkaar dan voor het eerst in bruidskleding zagen. Een geweldig moment en prachtige drukte. Na dit ontvangst hebben we in de tuin van Josette in Benschop nog wat foto’s gemaakt en toen vertrokken we naar de volgende trouwlocatie. Namelijk Abrona in Benschop. Daar hebben we nog wat foto’s gemaakt. Het was super om met Marco samen te werken. Ondanks hij een andere stijl heeft ging de samenwerking zo goed, dat ik zelfs besloten heb om een aantal bruiloften samen met hem te doen.

Na de shoot vetrokken we naar het stadhuis in Benschop. Dit bruidspaar was erg populair want de opkomst was enorm! Na dit schitterende ceremonie was het alweer tijd om te proosten om vervolgens naar de kerk te gaan in Lopikerkapel. Helaas mochten wij binnen niet fotograferen, maar desondanks hebben wij voor en na de ceremonie nog wat mooie sfeershots kunnen maken.

bruidsfotograaf utrecht, bruidsfotografie en bruidsreportagebruidsfotograaf utrecht, bruidsfotografie en bruidsreportagebruidsfotograaf utrecht, bruidsfotografie en bruidsreportagebruidsfotograaf utrecht, bruidsfotografie en bruidsreportagebruidsfotograaf utrecht, bruidsfotografie en bruidsreportagebruidsfotograaf utrecht, bruidsfotografie en bruidsreportagetrouwfotograaf lopikerkapeltrouwfotograaf lopikerkapeltrouwfotograaf lopikerkapeltrouwfotograaf lopikerkapeltrouwfotograaf lopikerkapeltrouwfotograaf lopikerkapeltrouwreportage midden nederlandtrouwreportage midden nederlandtrouwreportage midden nederlandtrouwreportage midden nederlandtrouwreportage midden nederland

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.