Bruidsfotograaf Utrecht, Vleuten, Kamerik en Vleuterweide Maximapark

Ashrita & Ritish uit Vleuten zijn getrouwd!
En hoe! Namelijk heel spectaculair in Suriname 🙂
Helaas was ik daar niet bij, maar dit bruidspaar heeft besloten om voor hun familie, vrienden en kennissen de bruiloft opnieuw te vieren in Nederland.

Enig tijd geleden nam Ashrita contact met mij op. Ik werd meteen enthousiast toen ik hoorde dat Ashrita ook uit Vleuten kwam. Voor mij natuurlijk leuk aangezien ik ook een Vleutenaar ben en er in Vleuten gewoon de leukste mensen wonen 😉
Voor de mensen die nooit van Vleuten hebben gehoord, dit is de 11e wijk in Utrecht.

Ashrita kwam alleen. Haar aanstaande woonde namelijk nog in Suriname. De bedoeling was dat zij dus in Suriname zou gaan trouwen en dan en Nederland de receptie zou geven. Ik had Ashrita doorverwezen naar mijn collega bruidsfotograaf uit Suriname, Sagar Hardwarsing. Een zeer goede en gerespecteerde bruidsfotograaf.

Ashrita kende ik al. Via ons gezamelijk netwerk raakte ik al snel bevriend en omdat zij ook in Vleuten woont, kwamen we elkaar dan regelmatig tegen. Ik leerde Ritish pas kennen toen hij na een paar maanden in Nederland kwam. Een hele sympatieke en aardige man. Het bruidspaar leerde ik toen beter kennen toen ik een loveshoot met ze had gedaan. Een geweldig liefdevol stel. Op dat moment baalde ik dat het nog zo lang zou duren voor ik hun bruiloft receptie mocht fotograferen.

Uiteindelijk was het zo ver! Ik had een handige en super gedetailleerde dagboek ontvangen van ceremoniemeester / weddingplanner Renate Badloe van Classy Affairs en wist dus precies waar ik hoe laat moet zijn.

De dag begon voor mij bij het bruidspaar thuis in Vleuten. Samen met mijn 2nd shooter Tuba, zaten we precies 3 minuten in de auto tot wij op plaats van bestemming waren. Heerlijk om een opdracht in Utrecht te hebben als Bruidsfotograaf uit Utrecht.
Ashrita werd inmiddels opgemaakt door Zara van  Zashas Make-up uit Den Haag. Ze zag er prachtig uit! Ritish was er ook gewoon bij en het feest kon beginnen.

We begonnen direct met de foto en videoshoots. Uiteraard zijn wij eerst in het prachtige Vleuten begonnen. Ashrita en Ritish wonen zelf in Vleuterweide. Een klein dorpje met een heerlijke gemoedelijke sfeer. Daarna zijn wij doorgereden naar het bekende Maximapark in Utrecht / Leidsche Rijn. Toen was het al weer tijd om door te rijden naar een dorp verder, namelijk de Schulenburg in Kamerik.

De familie sloot inmiddels aan en toen begon deze unieke ceremonie. Ashrita en Ritish hadden een zelf bedachte speech voor elkaar en het publiek en een aantal goede vrienden hebben ook nog wat gesproken. Na deze prachtige emotionele gebeurtenissen was het alweer tijd om te proosten, eten en vooral ook feesten!

Check de foto’s hier onder. Ik hoop dat jullie het zelfde zullen voelen als wij allemaal hebben gevoeld op deze dag!

Bruidsfotograaf vleuten utrecht maximaparkBruidsfotograaf vleuten utrecht maximaparkBruidsfotograaf vleuten utrecht maximaparkBruidsfotograaf vleuten utrecht maximaparkBruidsfotograaf vleuten utrecht maximaparkBruidsfotograaf vleuten utrecht maximaparkBruidsfotograaf vleuten utrecht maximaparkBruidsfotograaf vleuten utrecht maximaparkBruidsfotograaf vleuten utrecht maximaparkBruidsfotograaf vleuten utrecht maximaparkBruidsfotograaf vleuten utrecht maximaparkBruidsfotograaf vleuten utrecht maximaparkBruidsfotograaf vleuten utrecht maximaparkBruidsfotograaf vleuten utrecht maximaparkvleuterweide centrumvleuterweide centrumvleuterweide centrumvleuterweide centrumvleuterweide centrumbruiloft kamerikbruiloft kamerikbruiloft kamerikbruiloft kamerikbruiloft kamerikbruiloft kamerikbruiloft kamerikbruiloft kamerikbruiloft kamerikbruiloft kamerik

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.