Bruidsfotograaf Utrecht | Nergiz en Isa trouwen in het spoorweg museum

Vanuit mijn werk als bruidsfotograaf kom ik op allerlei plekken. Nu bijvoorbeeld in het spoorweg museum in Utrecht. De bruiloft van Isa en Nergiz. Een prachtig turkse stel uit Amersfoort.

Zoals jullie hieronder al hadden gezien, kende ik Nergiz en Isa al. Ik heb namelijk als bruidsfotograaf ook hun loveshoot / hennashoot gefotografeerd. Een ontzettend leuk stel waar ik erg veel lol mee heb gehad destijds. Ik had dan ook weer superveel zin in deze shoot.

De dag begon zwaar dramatisch. Onweer, kou, regen enz. Ik smste Nergiz en vroeg wat zij wilde en gaf aan dat ze mijn spoorweg museum fotografie wel mooi vond. Voor mij natuurlijk geweldig aangezien ik van deze locatie hou en het spoorweg museum geweldig is voor bruidsfotografie 🙂

Daar aangekomen hadden we ongeveer een uur de tijd voor de foto’s. Isa moest zelfs eerder weg ivm de drukke planning. Desondanks was het een geslaagde dag en vond ik de samenwerking met Isa en Nergiz geweldig. In november mag ik de bruiloft van haar vriendin fotografen. Ik hoop Isa en Nergiz dan ook weer te zien.

 

Bruidsfotograaf Utrecht spoorweg museum

Bruidsfotograaf Utrecht spoorweg museumBruidsfotograaf Utrecht spoorweg museumBruidsfotograaf Utrecht spoorweg museumBruidsfotograaf Utrecht spoorweg museumfotograaf bruiloftfotograaf bruiloftfotograaf bruilofttrouwfotograaf Ashvinfotograaf bruiloftfotograaf bruiloftfotograaf bruiloftturkse bruiloftturkse bruiloftturkse bruiloftturkse bruilofttrouwreportage bruidsreportage ashvintrouwreportage bruidsreportage ashvintrouwreportage bruidsreportage ashvintrouwreportage bruidsreportage ashvintrouwreportage bruidsreportage ashvintrouwreportage bruidsreportage ashvintrouwreportage bruidsreportage ashvin

Bruidsfotograaf Utrecht spoorweg museum

Bruidsfotograaf Utrecht spoorweg museum

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.