Bruidsfotograaf Utrecht | Hennafeest Isa & Nergiz | Loveshoot

Bruidsfotografie in Utrecht. Hennafeest / loveshoot van Isa & Nergiz door bruidsfotograaf Ashvin Ghisyawan

Soms heb je van die bruidsparen die je als bruidsfotograaf op de een of ander manier altijd wel weer tegen komt. Zo ook Nergiz.
Een aantal jaren geleden heb ik de bruiloft/verloving van Nagehan gefotografeerd. Daar werd zij geassisteerd door Nergiz. Een hele toffe dame die mij heel ons heel goed geholpen had met van alles. Zowel de voorbereidingen als de shoot zelf.
Nu was het zo ver dat zij zelf zou gaan trouwen.

Isa & Nergiz zijn Turks. Net als bij sommige andere culturen, zijn er een aantal belangrijke feestdagen zoals de hennafeest en de verloving. Ik had de eer om te beginnen met de shoot tijdens de hennadag.

Aangezien Isa & Nergiz uit Amersfoort komen, was Utrecht natuurijk een makkelijk en natuurlijk altijd perfecte locatie voor de shoot. Zowel Isa als Nergiz zagen er op en top uit. Tevens werd zij geholpen door een dame die mij wel heel erg bekend voor kwam. Na dat ik haar naam vroeg, schaamde ik mij direct dood. Het was Nagehan, wiens turkse bruiloft ik een aantal jaren geleden had gefotografeerd. Ook Nagehan zag er prachtig uit en daar moest ik dan ook foto’s van maken 🙂

Tijdens deze shoot werd ik geassisteerd door Cynthia Amelsbeek. Een fotograaf uit Nieuwegein / Utrecht. Cynthia was door persoonlijke omstandigheden helaas gedwongen om even te stoppen met fotografie, maar probeert nu weer rustig aan te beginnen. Gezien de energie en inspiratie gaat dat natuurlijk helemaal goed komen met haar.

De shoot was verder tof, ontspannen en ik kon het zo gek niet bedenken of het aankomende bruidspaar stond er voor open. Daarnaast was het weer (ondanks de tijd van het jaar) lente-achtig mooi en hadden wij bewust er voor gekozen om de shoot midden op de dag te doen. Ik hou namelijk van keihard zonlicht.

Let op! Dit heeft een vervolg want ook op de trouwdag / shoot was ik de fotograaf!
Check de serie en laat als je wil een like / bericht achter 🙂

turkse bruiloft

turkse bruiloftturkse bruiloftturkse bruidsfotograafturkse bruidsfotograafturkse bruidsfotograafturkse bruidsfotograaftrouwfotograaf utrechttrouwfotograaf utrechttrouwfotograaf utrechttrouwfotograaf utrechttrouwfotograaf utrechtbruidsfotografie utrechtbruidsfotografie utrechtbruidsfotografie utrechtbruidsfotografie utrechtbruidsreportage trouwreportage huwelijksreportagebruidsreportage trouwreportage huwelijksreportagebruidsreportage trouwreportage huwelijksreportagebruidsreportage trouwreportage huwelijksreportagebruidsreportage trouwreportage huwelijksreportagebruidsreportage trouwreportage huwelijksreportage

 

Klik hier voor de startpagina van deze site en voor meer informatie en bruiloften.

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.