Bruidsfotograaf Utrecht, Goudenstein Maarssen Shaya en Vinod

Een tijdje geleden benadere Shaya mij voor haar bruiloft.

Shaya kende ik van andere hindoestaanse bruiloften omdat zij in een van de bekendere hindoestaanse bands zangeres is. Als zangeres en zeker in een hindoestaanse band kom je veel fotograferen tegen. Ik vond het dan ook echt een eer dat Shaya aan mij vroeg of ik haar bruidsfotograaf wilde zijn.
Vinod kende ik eigen ook van de hindoestaanse bruiloften. Ik kwam hem regelmatig tegen als Shaya zelf moest optreden. Vanaf het eerste moment dat hun beide ontmoet had, hadden wij een goede band. Ik had dan ook superveel zin in hun hindoestaanse bruiloft.

Dit komt natuurlijk vreemd over omdat deze bruiloft een wettelijke bruiloft was 🙂
Shaya & Vinod hebben mij voor hun hindoestaanse bruiloft geboekt maar hun familieleden hebben mij als verassing ook voor hun wettelijke bruiloft geboekt. Het bruidspaar vond dit geweldig!

De dag begon voor mij precies 5 minuten bij mijn woning vandaag! Shaya en Vinod wonen namelijk bij mij in de buurt. Net op de rand van Utrecht en Vleuten. Terwijl Shaya opgemaakt werd was ik met Rakesh (cameraman) vast wat details aan het fotograferen. De bruiloft zou een kleine besloten bruiloft zijn. Vaak is er dan wat meer tijd om ook andere dingen te fotografen.

En toen kwam het moment! Vinod kwam aan in een dikke Chrysler. Doodnerveus  belde hij aan en toen Shaya naar beneden kwam was dit echt een brok in de keel moment waarbij er aan verschillende kantjes wat tranen vloeide. Na het ophaal ceremonie vertrokken we naar de Botanische Tuinen in Utrecht. Daar hadden we precies 10 minuten om wat foto’s te maken. Net genoeg voor wat leuke foto’s!

Daarna reden we door naar de volgende locatie waar het er geproost en taart gegeten werd en toe zat het er voor mij al weer op! Ik verheug mij nu al op morgen, het hindoestaanse huwelijk 🙂

bruidsfotograaf utrecht, goudenstein maarssenbruidsfotograaf utrecht, goudenstein maarssenbruidsfotograaf utrecht, goudenstein maarssenbruidsfotograaf utrecht, goudenstein maarssenbruidsfotograaf utrecht, goudenstein maarssenbruidsfotograaf utrecht, goudenstein maarssenbruidsfotograaf utrecht, goudenstein maarssenbruidsfotograaf utrecht, goudenstein maarssenbruidsfotograaf utrecht, goudenstein maarssenbruidsfotograaf utrecht, goudenstein maarssenbruidsfotograaf utrecht, goudenstein maarssenbruidsfotograaf utrecht, goudenstein maarssenbruidsfotograaf utrecht, goudenstein maarssenbruidsfotograaf utrecht, goudenstein maarssenbruidsfotograaf utrecht, goudenstein maarssenbruidsfotograaf utrecht, goudenstein maarssenbruidsfotograaf utrecht, goudenstein maarssenbruidsfotograaf utrecht, goudenstein maarssenbruidsfotograaf utrecht, goudenstein maarssenbruidsfotograaf utrecht, goudenstein maarssenbruidsfotograaf utrecht, goudenstein maarssenbruidsfotograaf utrecht, goudenstein maarssenbruidsfotograaf utrecht, goudenstein maarssen

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.