Bruidsfotograaf Twist | Twiskerslot | Indiase & westerse bruiloft

” WAUWWW Ashvinnnnn!!! Wat een mooie foto’s!!! Ik weet niet hoe ik het moet uiten maar wat een mooie foto’s! ik heb de perfecte keuze gemaakt door jou in te huren als bruidsfotograaf! ik wist dat er mooie foto’s bij zou zitten. Nu ik het zie denk ik waauww, dat ben ik! Ik heb zin om al mijn schilderijen thuis te vervangen door jou foto’s!”

Dat waren de SUPERlieve woorden van Azmi bij het zien van haar trouwfoto’s!

Twee jaar geleden had ik een expositie in het grote Museon te Den Haag. Ik had voor de millenniumdoelen in India een fotodocumentaire gemaakt. Tijdens de expositie heb ik Azmi voor het eerst ontmoet. Azmi was fan van mijn werk en ik vond het een eer dat zij destijds al zei dat als zij ooit zou gaan trouwen mij als fotograaf wilde. De eer werd groter naarmate ik er achter kwam hoeveel fotografen Azmi wel niet kende en speciaal haar datum zou boeken op mijn beschikbaarheid. Dit bleek een behoorlijke een opgave te zijn aangezien ik al ontzettend veel bruiloften had staan voor dit jaar.

Uiteindelijk besloten Azmi & Ankur om op 9 augustus te trouwen. Nou net een datum dat ik geen bruiloften aan neem. 9 augustus ben ik namelijk jarig en dit jaar zou ik mijn verjaardag in België vieren.

Azmi & Ankur wisten mij te overtuigen om toch de bruiloft te fotograferen. Uiteindelijk hebben we besloten dat ik de ochtenden daggedeelte zou doen en mijn collega en goede kennis Dollia het avondgedeelte. Als 2e fotograaf had ik Isabel Hattink bij mij.

De bruiloft zou een dubbele bruiloft zijn, namelijk formeel voor de wet en ook op zijn hindoestaans. Afgesproken was dus dat ik de dag gedeelte zou doen omdat mijn familie in België klaar stond om mijn verjaardag te vieren 🙂
Nou dit begon al op de bruiloft zelf
, waar Krieshna Soekhlal een verjaardagslied voor mij speelde op de piano.
De bruiloft vond plaats op de bijzondere trouwlocatie, het Twiskerslot in Twisk. Volgens mij was het de eerste keer dat hier een hindoestaanse bruiloft zou plaatsvinden.

Van Utrecht naar Twisk rijden duurde ongeveer 1,5 uur! Op de locatie aangekomen keek ik echt mijn ogen uit! Wat zag alles er mooi uit! Een prachtige buitentuin, vet mooie decoratie, een mandap (trouwtempel) buiten, mooie bloemen binnen, een saxofonist, pianist enz enz! Gewoon teveel vette dingen om op te noemen 🙂

De bruiloft begon heel ontspannen. Azmi werd opgemaakt en Ankur was gewoon aan het chillen beneden. De wettelijke ceremonie was prachtig maar ook erg emotioneel! Prachtig om te zien! Na de ceremonie was er genoeg tijd om te eten en foto’s te maken in de tuin van het Twiskerslot. Daarna was het voor dit kersverse bruidspaar tijd om zich weer op te maken voor het hindoestaanse gedeelte! Het bruidspaar zag er wederom prachtig uit! Het was moeilijk voor te stellen dat het Twiskerslot er twee uur geleden een prachtige locatie was voor een wettelijke bruiloft en in een korte tijd omgedoopt was naar een locatie voor een traditionele hindoestaanse huwelijk.

Zowel Isabel, Dollia als ik hebben ook van het hindoestaanse huwelijk vette foto’s gemaakt. Deze kunnen wij helaas niet plaatsen omdat de priester er niet zichtbaar op wilde staan wat natuurlijk erg lastig word in een kleine trouwlocatie! Desondanks heb ik genoeg toffe foto’s kunnen selecteren mijn blog!

Check de foto’s, neem je tijd (want het zijn er heel veel) en laat als je wilt een bericht achter voor mij of het bruidspaar 🙂

 

azmi malikSunil ChitarooKrieshna SoekhlalSunil ChitarooBruidsfotograaf Twist - Twiskerslot
Bruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - Twiskerslotbruidstaart twiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - Twiskerslotdesi dhol - basant marheBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - Twiskerslotbridal mehendiBruidsfotograaf Twist - Twiskerslotindian bridal shoesindian bridal shoestina londa ke nachtina londa ke nachbaithak gana bandindian wedding the netherlandsindian wedding the netherlandsindian wedding the netherlandsindiase bruiloft twiskerslotindiase bruiloft twiskerslotindiase bruiloft twiskerslotindiase bruiloft twiskerslotbruidsmeisjeindiase bruiloft twiskerslotindiase bruiloft twiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - TwiskerslotBruidsfotograaf Twist - Twiskerslot
Bruidspaar: Azmi Malik & Ankur Agarwal
Fotograaf: TOTAALFOTOGRAFIE
2nd shooter: Isabel Hattink / Fotobelle
Ontbijt zoetigheid: Cuppy and Keek
Trouwtaart middag: Roberta Pinas
Trouwtaart avond: Keekjes.nl
Pianist: Krieshna Sookhlal
Saxofonist: Sunil Chitaroo
Zangeres wettelijke ceremonie en avond: Jennifer Bhagwandin
Surinaamse catering: Moksi / Rob Premchand
Indiase catering: Memories of India
Zanger avond: Indroniel Roy
Londa ke Naach: Tina
Sfeermuziek avond: Ashik Brothers
Dj: Dj Swing
Cocktails: Jaanu Cocktails
Weddingplanning: Geeta Ilahi & Saba Malik
Trouwduiven & Photoboot: Picolina wedding
Mandap binnen: Weddingmaster
Mandap buiten: Your wedding creators

En nog veel meer 🙂

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.