Bruidsfotograaf Turkse bruiloft Amsterdam, Sifa en Yusuf

Een tijd geleden ben ik benaderd door Sifa voor het fotograferen van haar hennashoot en Turkse bruiloft. Sifa kende ik nog niet maar zij had mij via haar netwerk en familie gevonden waar ik ook de bruidsfotograaf was.

De verloving / henna vond een paar dagen eerder plaats en is via deze link te zien. Ik kende dit stel al waardoor het fotograferen erg makkelijk ging. Sifa en Yusuf zouden dus zondag 25 mei trouwen. De bruidsreportage vond plaats in het Amstelpark en het feest in Tulp2 te Zaandam.

Ik vond het weer supertof om een Turkse bruiloft te fotograferen en zou dit vaker willen doen. Samen met de Hindoestaanse, Afghaanse en Nederlandse bruiloften, vind ik dit toch wel het leukst om te fotograferen.

Turkse bruiloften staan bekend om gezelligheid, massa mensen, feest en solidariteit. Bij Turkse bruiloften is het ook gebruikelijk dat er een getrouwd stel overal mee gaat ter begeleiding en bescherming van het bruidspaar. Voor mij was het een verassing om te zien dat het nou net een stel was wiens bruiloft ik ook heb gefotograferen. Namelijk Esma en Ramazan

Turkse bruiloft reportage in amsterdamTurkse bruiloft reportage in amsterdamTurkse bruiloft reportage in amsterdamTurkse bruiloft reportage in amsterdamTurkse bruiloft reportage in amsterdamTurkse bruiloft reportage in amsterdamTurkse bruiloft reportage in amsterdamTurkse bruiloft reportage in amsterdamTurkse bruiloft reportage in amsterdam

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.