Mijn eerste column in de Metro | Trouwreportage in de krant

In de METRO, TE VET!

Mijn eerste column staat in de wereldwijde bekende krant, de Metro. Dit artikel ging over hoe ik mij zelf profileer binnen de bruidsfotografie als professionele bruidsfotograaf en wat mij onderscheid met andere fotografen. Dit was voor mij een grote eer en echt geweldig om mee te maken.
Ik vind het super dat er zoveel mensen zijn die vertrouwen in mij en mijn bedrijf TOTAALFOTOGRAFIE hebben.

Ik had het zonder een aantal mensen nooit zo ver kunnen schoppen. Bij deze wil ik ze dan ook via deze blog bedanken. Sandhya en Gowri, thanks voor jullie life-time support, alle hulp en inspiratie. Alle fotografen van WLW, thanks voor jullie inspiratie, feedback en geweldige gesprekken. Tevens wil ik natuurlijk ook  Carla bedanken, mijn ouders, mijn vrienden, Joana voor haar mentale coaching en natuurlijk de rest die mij altijd gesupport heeft.

De METRO is de grootste internationale krant. De nieuwskrant word dagelijks door miljoenen mensen over de hele wereld gelezen. Het is een krant dat vol staat actualiteiten en interessante discussies / columns. Voor mij een eer dat ik in deze krant mocht verschijnen. Voor mij was het al de tweede keer dat ik in een krant stond. Ik hoop dat ik vaker columns mag schrijven maar zoals het er naar uit ziet zal dit lastig te combineren zijn met mijn andere werkzaamheden.

Bruidsfotograaf Ashvin Ghisyawan in de MetroTOTAALFOTOGRAFIE in de Metro

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.