Bruidsfotograaf Tilburg Goirle | Josephine & Niels

In mei mocht ik de bruiloft fotograferen van Josephine & Niels. Dit bruidspaar had mij nog niet zo lang geleden geboekt, maar toen ik hoorde wat voor bruiloft dit zou worden wilde ik deze maar al te graag fotograferen. De bruiloft bestond eigenlijk uit twee delen. Namelijk een diner en de bruiloft dag zelf. Het diner vond twee dagen voor de bruiloft plaats en is gefotografeerd door mijn 2e bruidsfotograaf Babet.

Voor mij was het dit keer geen thuis wedstrijd. De bruiloft zou namelijk plaatsvinden in Goirle, een dorpje net buiten Tilburg. Elke keer wanneer ik de randstad uit rijd, besef ik mij weer hoe mooi Nederland is. Daar waar de randstad redelijk druk is en plat, heb je in plaatsen als Tilburg nog echt mooi en prachtig natuur! Fantastisch om te zien!

Het bruidspaar zelf was superlief! Zowel Josephine als Niels zijn twee supergrappige mensen. Vanaf het eerste moment dat we hadden kennis gemaakt was er superveel lol! En niet alleen het bruidspaar hield van humor, ook hun vrienden en familie! Een grote grappige, sociale bende! Hier houden wij van! Dit maakt het werk voor ons als bruidsfotograaf erg leuk!

De trouwdag begon voor mij  bij de ouders van Josephine. Josephine werd daar op gemaakt en aangekleed. Dit waren prachtige gebeurtenissen en bij de first look met de familie zagen wij al wat nodige traantjes. Uiteindelijk kwam Niels aan in een prachtige oldtimer (Citroen) en zat de sfeer er al goed in. Na de lunch vertrokken we naar de Jan van Besouw kerk in Goirle waar de bruiloftceremonie zou plaatsvinden. Dit was een prachtige ceremonie, waarbij familieleden ook de kans kregen om hele mooie verhalen over het bruidspaar te vertellen. Het leuke van deze bruiloft was dat de vader van Josephine ook nog live piano speelde. Het was overigens een drukbezochte bruiloft, waarbij wij konden concluderen dat het bruidspaar van ontzettend veel mensen houdt en ontzettend veel mensen van het bruidspaar houden. Na de trouwceremonie hebben we nog wat foto’s gemaakt en toen was het weer tijd om terug te gaan.

Het diner vond thuis plaats bij de ouders van Josephine. Terwijl het diner werd gediend, was er ook een live band die echt supergoed speelde! Na het diner begon het feest. Dit was niet zomaar een feest! Waar een grote groep aan het dansen was, was er ook een groep fanatiek aan het zwemmen! Ik hou van pool party bruiloften!

 

Bruidsfotograaf Tilburg GoirleBruidsfotograaf Tilburg GoirleBruidsfotograaf Tilburg GoirleBruidsfotograaf Tilburg GoirleBruidsfotograaf Tilburg GoirleBruidsfotograaf Tilburg GoirleBruidsfotograaf Tilburg GoirleBruidsfotograaf Tilburg GoirleBruidsfotograaf Tilburg GoirleBruidsfotograaf Tilburg GoirleBruidsfotograaf Tilburg GoirleBruidsfotograaf Tilburg GoirleBruidsfotograaf Tilburg GoirleBruidsfotograaf Tilburg Goirle

bruidsfotograaf goirle

Bruidsfotograaf Tilburg GoirleBruidsfotograaf Tilburg GoirleBruidsfotograaf Tilburg GoirleBruidsfotograaf Tilburg GoirleBruidsfotograaf Tilburg Goirle

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.