Bruidsfotograaf Sonnenborgh Museum en Sterrenwacht Utrecht

Enige tijd geleden benaderden Mathijs en Marleen mij voor hun bruiloft in Utrecht. Voor mij natuurlijk geweldig aangezien ik zelf een Utrechter ben  in hart en nieren.
Voor mij is het een geweldige stad, naast allerlei moderne parken zoals het Maximapark heeft Utrecht namelijk nog veel cultureel erfgoed. Het bekende Sonnenborgh Museum naast de Sterrenwacht van Utrecht is zo een plek.

Mathijs en Marleen besloten dan ook om hier te trouwen. En geef ze eens ongelijk, wat een geweldige locatie!

De dag begon voor mij bij Marleen thuis. Marleen werd aangekleed door haar moeder en zus. Kort hierna kwam Mathijs al aan in een hele dikke oude Bentley en strak in zijn prachtige blauwe pak. Na een stevig ontbijt was het tijd om naar de trouwlocatie te gaan. De locatie lag aan de bekende Maliesingel. Moelijk om te parkeren maar gelukkig kon ik mijn auto in Overvecht bij het bruidspaar laten staan. Ik vond het dan ook tof om met de trouwbus mee te reizen.

De locatie was echt geweldig. Prachtig mooi licht en je voelde gewoon een stuk authentiek Utrecht. Tevens had het bruidspaar de locatie prachtig laten aankleden in de kleuren van hun trouwkleding.  Na de ceremonie werd er geproost en hadden we tijd voor een korte bruidsreportage langs de Singel. Daarna hield het op voor mij en kon ik als bruidsfotograaf weer terug kijken op een super mooie bruiloft!

bruidsfotograaf utrechtbruidsfotograaf utrechtbruidsfotograaf utrechtbruidsfotograaf utrechtbruidsfotograaf utrechtbruidsreportage Sonnenborgh Museum en Sterrenwachtbruidsreportage Sonnenborgh Museum en Sterrenwachtbruidsreportage Sonnenborgh Museum en Sterrenwachtbruidsreportage Sonnenborgh Museum en Sterrenwachtbruidsreportage Sonnenborgh Museum en Sterrenwachtbruidsreportage Sonnenborgh Museum en Sterrenwachtbruidsreportage Sonnenborgh Museum en Sterrenwacht

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.