bruidsfotograaf Rotterdam Heerenhuis en Maassilo| Julie & Stephan

Julie en Stephan zijn getrouwd in Rotterdam. De shoot vond plaats in het Heerenhuis en het Maassilo. Een unike locatie voor elke bruidsfotograaf.

Soms heb ik van die bruiloften waar ik echt naar toe leef. Zo ook de bruiloft van Julie & Stephan. Dit bruidspaar had mij al een hele lange tijd geleden ontmoet. Vaak hoor ik weinig van bruidsparen tot de trouwdatum begint te naderen. J & S waren al destijds al heel druk bezig met hun bruiloften en via facebook had ik al veel contact met Julie. Zo was de trouwlocatie en de bruidsfotografie locaties destijds nog niet bekend.

Een paar maanden geleden gaf Julie aan te gaan trouwen in het Heerenhuys. Voor mij natuurlijk super, want in Rotterdam is er nauwelijks een locatie wat gewoon echt mooier is dan het Heerenhys.
Maar goed, de dag begon bij mij bij Julie thuis. Natuurlijk was ik direct afgeleid door de prachtige katten van Julie en na dat ik even met Punky gespeeld had, was het tijd voor de fotografie. Julie was behoorlijk nerveus en werd emotioneel toen Stephan binnen kwam. Dit moment was echt geweldig. Er was zo veel liefde te voelen. Na dit moment was het tijd voor de fotoshoot. Alvorens dit zover was, werd het aanstaande bruidspaar nog door hun familie beneden opgewacht.
De eerste locatie was het Metrostation Wilhelminaplein in Rotterdam. Direct daarna hebben we nog wat foto’s gemaakt in het prachtige Maassilo eveneens in Rotterdam. Daarna vertrokken we naar het Heerenhuys (in het Euromastpark) waar het tijd was voor de trouwceremonie. Het proosten, eten en tevens het feest vonden hier ook plaats.
Voor mij was dit wederom een supertoffe bruiloft. Ik kan niet wachten om het album van dit kersverse bruidspaar te maken. Julie en Stephan hebben namelijk besloten om voor een echte metalen album te gaan. Dit gaat natuurlijk geweldig worden 🙂

Om een indruk van deze dag te voelen heb ik natuurlijk heel wat foto’s die ik met jullie wil delen. Check de serie en laat als je wil een like en comment achter!

 

bruidsfotograaf rotterdambruiloft rotterdambruiloft rotterdambruiloft rotterdambruidsfotograaf rotterdambruidsfotograaf rotterdambruidsfotograaf rotterdamtrouwfotograaf maassilotrouwfotograaf maassilotrouwfotograaf maassilotrouwfotograaf maassilotrouwfotograaf maassilobruidsreportage metro stationbruidsreportage metro stationbruidsreportage metro stationbruidsreportage metro stationtrouwreportage erasmusparktrouwreportage erasmusparktrouwreportage erasmusparktrouwreportage erasmusparktrouwreportage erasmusparkbruiloft openingsdansbruiloft openingsdansbruiloft openingsdansbruiloft openingsdanstrouwen grappigtrouwen grappigtrouwbuffettrouwbuffettrouwbuffetHerenhuys R'damHerenhuys R'damHerenhuys R'damHerenhuys R'damHerenhuys R'damHerenhuys R'dam

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.