Bruidsfotograaf Noordwijk aan Zee – Witsand | Joost & Aleya

Bruidsfotograaf in Noordwijk aan Zee – Witsand

Wowww vandaag zijn wij bruidsfotograaf in Noordwijk aan Zee – Witsand. Een van de mooiste buitenlocaties in Nederland. Aleya & Joost zijn een gemixt stel met een bijzonder verhaal. Zo is Joost piloot en Aleya stewardess. Jullie kunnen wel raden hoe zij elkaar ontmoet hebben.

 

Hotel van Oranje

Voordat dit huwelijk begon, maakte Aleya zich klaar in een prachtige kamer in Hotel van Oranje. Dit is een van de mooiste Hotels in Nederland. Noordwijk staat bekend om prachtige trouwlocaties. Zo hadden wij een week daarvoor een bruiloft bij de buren naast in Huis ter Duin en een week daarvoor een bruiloft aan de overkant bij Beach Club O. Aleya had overigens de tofste trouwschoenen aan die wij tot nu toe bij een bruid hebben gezien. Zie foto hieronder!

 

De first look

De first look was spectaculair. Deze vond plaats in het hotel en ging gepaard met veel mooie spontane momenten. Veel vreugde en blijdschap. Voor mij was het meest toffe de trouwauto. Zelden heb ik zo een bijzondere trouwauto gezien op een bruiloft. Een prachtige zwarte oude Cadillac <3
En het leuke was dat ik ook een stuk met deze auto heb meegereden! Ik hou van mijn beroep als bruidsfotograaf!

 

Ceremonie

De ceremonie vond plaats in stadhuis Noordwijk. Een mooi en persoonlijke ceremonie waarbij ook een aantal waardevolle vrienden een bijzonder plek hadden.

 

Witsand

Na de ceremonie vertrokken wij naar Witsand. Daar zou de bruiloft verder gaan. Daar aangekomen werd er een prachtig trouwtaart opgebouwd. De taart werd gemaakt in de stijl van KLM met een bijna levensechte en eetbare vliegtuig. Respect voor deze taarten specialist. Kort daarna stelde de band zich op. Dit was niemand minder dan Syb van der Ploeg van de Kast. Het publiek ging helemaal los.
Zelden hebben wij een bruiloft meegemaakt die zo klein maar ook zo intiem was. Zowel buiten als binnen was het een groot feest!

 

Fearless of the day Award

Kort na de bruiloft kreeg ik van mijn second shooter de tip om de laatste foto in de onderstaande reeks op te sturen naar Fearless Photographers. Die zelfde dag werd deze foto nog uitgekozen als Fearless of the day Award! Wij zijn superblij en supertrots!!!

Voor ons was dit een bruiloft waar wij met goede gevoelens naar terug kijken! Ook wij kunnen niet wachten tot het album van dit stel af is. Dit zal een waanzinnig boek worden! Supertof dat wij als vrienden / familie beschouwd werden tijdens deze dag. Wij waren gewoon goede vrienden met onze camera! Door deze sfeer hebben wij fantastische beelden kunnen maken.

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.