Bruidsfotograaf Nieuwegein Heidehal Meeting District Blokhoeve

2013 was het jaar dat ik de meeste bruiloften in mijn ”hometown” Utrecht had. Zo ook de bruiloft van Saadhna & Dennis. Deze vond weliswaar plaats in Nieuwegein (Heidehal, Meeting District Blokhoeve).  Maar goed, ook Nieuwegein ligt in Utrecht 🙂

De dag begon voor mij bij Saadhna thuis in Rotterdam. Saadhna was helemaal niet nerveus gaf ze aan. Toen ik mijn camera te voorschijn haalde bleef er helemaal niks van Saadhna spontane zelfverzekerdheid over 😉
Er was dus wel degelijk spanning! Na een korte shoot, welke heel ontspannen ging, werd ik al gebeld Dennis. Hij zou binnen enkele ogenblikken arriveren.

Na dat Dennis haar opgehaald had, vertrokken wij naar Utrecht om o.a. in het Maximapark wat foto’s te maken. Omdat het snel donker werd hadden wij daarna nog een lekkere choco gedronken in het Anafora. Anafora is een geweldige restaurant, midden in het Maximapark. Zelfs voor een binnenlocatie / shoot is dit een aanrader. Daarnaast is het personeel ook erg vriendelijk.

Na de overheerlijke chocomel, was het tijd om naar de zaal te gaan. De Heidehal in Blokhoeve Nieuwegein, is niet echt een van de makkelijkste zalen om te fotograferen. Omdat de muren en het plafond erg donker zijn, moeten wij als fotografen vaak extra verlichting meenemen. Gelukkig had Dj Swing hiervoor gezorgd. En natuurlijk! Dj Swing. Dat kon dan ook maar een ding betekenen. FEESTENNNNNNN. En zo ging het ook. Zie maar beneden!

Ik ben blij dat ik de bruiloft voor dit bruidspaar heb kunnen fotograferen. Dit is echt een geweldig stel. Ik vond het helemaal tof toen ik de volgende dag dit sms’je kreeg van Saadhna:

”Beste Ashvin, nog bedankt voor de sneak previews!! Ik kan niet wachten om alles te zien. Maar ik wil je vooral even bedanken voor afgelopen zaterdag.. Je hebt me op mijn gemak kunnen stellen.. En vond je echt cool!! Al mijn zussen en tantes etc.  kwamen later nog naar me toe., iedereen was onder de indruk van je! Dus dat is ook leuk om te horen en kunnen zeggen.. Dus bedankt voor alles en we horen van je..”

Iets toffers kun je als bruidsfotograaf niet horen 🙂

bruidsfotograaf nieuwegein, heidehal meeting districtbruidsfotograaf nieuwegein, heidehal meeting districtbruidsfotograaf nieuwegein, heidehal meeting districtbruidsfotograaf nieuwegein, heidehal meeting districtbruidsfotograaf nieuwegein, heidehal meeting districtbruidsfotograaf nieuwegein, heidehal meeting districtbruidsfotograaf nieuwegein, heidehal meeting districtbruidsfotograaf nieuwegein, heidehal meeting districttrouwreportage maximaparktrouwreportage maximaparktrouwreportage maximaparktrouwreportage maximaparktrouwreportage maximapark

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.