Bruidsfotograaf Radha Krishna Mandir en Luxury Utrecht | Shaya & Vinod

Zo dit was al weer dag 3 voor mij van de 3 daagse huwelijk van Shaya & Vinod.
Jullie hebben vast al wel de bhatwaan gezien en het wettelijke huwelijk.

Voor de gene die het nog niet wisten. Shaya is de bekende zangeres van de band Avishkar. Voor mij een eer dat zij mij als bruidsfotograaf vroeg.

Ik heb al heel veel over dit stel geschreven tijdens de bhatwaan en wettelijke serie. Voor mij blijft dit een stel waar ik echt een bijzondere band mee heb.

Deze bruiloft was heel bijzonder. Nu zijn al mijn bruiloften erg bijzonder, maar deze hindoestaanse bruiloft ging anders dan de meeste bruiloften. Zo is het stel in een Mandir getrouwd en was er nog tijd voor een uitgebreide fotoshoot en daarna zelfs een dikke feest in een dikke zaal!

De dag begon voor mij bij de Mandir. Een Mandir is een hindoe tempel. Terwijl ik binnen vast aan het fotograferen was, belde Vinod mij al op dat hij er bijna was. Terwijl ik naar buiten ging zag ik in mijn ooghoek een schitterend witte paard met prachtige bekleding. Zou Vinod op een paard zitten?? Nee dat kan niet… dat had ik nog nooit eerder meegemaakt!
Het paard bleek toch van Vinod te zijn. Hoe bijzonder was dat!

De vivaah / hindoestaanse bruiloft verliep erg ontspannen. Nu is dat vaker het geval in een Mandir en vaak is dat dan het voordeel van een Mandir ipv de zaal, maar dit stel had ook echt een geweldige familie die overal bij betrokken was. Dit hielp ontzettend.
Bij de vivaah was er ook een bidai (afscheid) en de tranen werden weer rijkelijk gevloeid. Dat getuigd natuurlijk van echte liefde tussen de familieleden en het stel.

Na dit huwelijk vertrokken we naar het Maximapark voor de buitenshoot. Het Maximapark is een relatief nieuw park in Utrecht. Inmiddels mijn vaste fotoshoot locatie geworden en met 45 hectare gigantisch veel vette foto locaties! Na de shoot zijn we in alle rust vertrokken naar de zaal Luxury in Utrecht. Daar vonden de ceremonies als taart snijden en proosten met champagne. Natuurlijk was er ook een openingsdans en was er zelfs een supervette act van een bekende dans groep!

Dit was echt een geslaagde huwelijk. Normaliter heb ik rond de 30 foto’s, maar bij dit stel heb ik zulke toffe momenten gefotografeerd dat ik het er veel meer geworden zijn, maar dat vinden jullie vast niet erg 😉
bruidsfotograaf vivaah hindoestaanse bruiloftbruidsfotograaf vivaah hindoestaanse bruiloftbruidsfotograaf vivaah hindoestaanse bruiloftbruidsfotograaf vivaah hindoestaanse bruiloftbruidsfotograaf vivaah hindoestaanse bruiloftbruidsfotograaf vivaah hindoestaanse bruiloftbruidsfotograaf vivaah hindoestaanse bruiloftvivaah fotograafvivaah fotograafvivaah fotograafvivaah fotograafvivaah fotograafvivaah fotograafvivaah fotograafvivaah fotograafvivaah ceremonievivaah ceremonievivaah ceremoniebruiloft zwart witbruiloft zwart witbruiloft zwart witbruiloft zwart witbruidsreportage maximaparkbruidsreportage maximaparkbruidsreportage maximaparkbruidsreportage maximaparkbruidsreportage maximaparkluxury utrechtluxury utrechtluxury utrechtluxury utrechtluxury utrechtluxury utrechtluxury utrechtluxury utrechtluxury utrechtluxury utrechtluxury utrechtluxury utrechtluxury utrechtluxury utrechtluxury utrecht

 

 

Bruid & bruidegom: Shaya Soekhoe & Vinod Sewnundun
Fotograaf: TOTAALFOTOGRAFIE
Mandir: Radha Krishna Mandir te Amsterdam
Fotoshoot locatie: Maximapark
Feestzaal: Luxury te Utrecht
Dansgroep: Xquizit
Visagie: Naghmana Syed
Henna / Mehendi: Fezilla Williams

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.