Steef & Asha – Fusion Bruiloft – Nederlands Poolse bruiloft

Wij hadden de eer om deze bruiloft te fotograferen in en Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten. Als bruidsfotograaf zijn wij vaker in Duivenvoorde geweest voor een shoot, maar een complete bruiloft hier fotograferen was toch nieuw voor ons. Dit was onze eerste Nederlandse / Poolse bruiloft.

Hoe bijzonder is het als een bruidspaar de foto’s komt bekijken en dan in tranen uitbarst! Dat gebeurde Asha & Steef.

De mooiste bloemen

Steef is bloemen kweker / handelaar en dan weet je al dat dit een mooie bruiloft gaat worden! En inderdaad. Kasteel Duivenvoorde was overladen met de mooiste bloemen die ik ooit had gezien.

Wij begonnen op de locatie. Terwijl wij bezig waren met wat detailfoto’s hoorde ik ineens een geweldig geronk! Als man ren je instinctief direct naar buiten. Steef en Asha kwamen aan in een prachtige oude 67′ Corvette. Mijn droomauto! Hoe vet.

Bruidsfotograaf op Kasteel Duivenvoorde

We begonnen direct met de fotoshoot. De locatie leent zich daar goed voor. Zowel het buiten als het binnengedeelte zijn gewoon prachtig.
Na de shoot kwamen de eerste gasten al binnen. Iedereen was in goede mood en de sfeer was dan ook echt uitstekend. Niet alleen het bruidspaar had hier ontzettend veel zin in, ook de gasten kwamen al bijna feestelijk binnen.

De ceremonie was prachtig. Deze begon met het verhaal hoe dit bruidspaar elkaar had ontmoet, met alle leuke momenten die zij hadden meegemaakt. Het ja-woord was zo mooi dat zowel het bruidspaar als de zaal hier emotioneel van werd.
Na de ceremonie vond er een receptie plaats en daarna was het tijd voor de rondleiding. Kasteel Duivenvoorde is een oud historisch gebouw welke nog in redelijke staat is. Ik had nooit geweten dat dit Kasteel zo groot was aan de binnenkant en zulke prachtige locaties had.

Diner en Feest!

Na de rondleiding hebben we nog wat familiefoto’s gemaakt en daarna was het tijd voor het Diner. Na het Diner kwam de eerste avondgasten al binnenlopen en voordat wij het eigenlijk zelf al beseften, zaten wij in een geweldig feest! Deze prachtige serene bruiloft veranderde in enkele seconden in een spectaculair feest. Nancy (mijn second shooter) en ik zijn dan ook helemaal los gegaan en hebben alles van begin tot eind gefotografeerd!

Trouwfotografie Den Haag: Totaalfotografie
Trouwlocatie: Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten

Bruidsfotograaf Kasteel Duivenvoordemustang trouwautoBruidsfotograaf Kasteel Duivenvoorde - Steef & AshaBruidsfotograaf Kasteel Duivenvoorde - Steef & AshaBruidsfotograaf Kasteel Duivenvoordepoolse bruidtrouwboeketBruidsfotograaf Kasteel DuivenvoordeBruidsfotograaf Kasteel DuivenvoordeBruidsfotograaf Kasteel DuivenvoordeBruidsfotograaf Kasteel DuivenvoordeBruidsfotograaf Kasteel DuivenvoordeBruidsfotograaf Kasteel DuivenvoordeBruidsfotograaf Kasteel Duivenvoordekinderen en trouwtaartBruidsfotograaf Kasteel DuivenvoordeBruidsfotograaf Kasteel DuivenvoordeBruidsfotograaf Kasteel DuivenvoordeBruidsfotograaf Kasteel DuivenvoordeBruidsfotograaf Kasteel DuivenvoordeBruidsfotograaf Kasteel DuivenvoordeBruidsfotograaf Kasteel DuivenvoordeBruidsfotograaf Kasteel DuivenvoordeBruidsfotograaf Kasteel DuivenvoordeBruidsfotograaf Kasteel DuivenvoordeBruidsfotograaf Kasteel DuivenvoordeBruidsfotograaf Kasteel DuivenvoordeBruidsfotograaf Kasteel DuivenvoordeBruidsfotograaf Kasteel DuivenvoordeBruidsfotograaf Kasteel DuivenvoordeBruidsfotograaf Kasteel DuivenvoordeBruidsfotograaf Kasteel DuivenvoordeBruidsfotograaf Kasteel Duivenvoorde

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.